Ágyi poloskák a Honvédkórházban: megjelenésük nincs összefüggésben a higiéniával

ATV
-
  19.08.16 18:15 Belföld

35 orvost és 40 asszisztenst csipkedtek össze ágyi poloskák a Honvédkórházban - írja a hvg.hu. A kórház szerint már elvégezték az irtást, és a rovarokat valószínűleg a betegek hozták be. A szakértő szerint a poloska megjelenése nincs összefüggésben a higiéniával.

7 kapcsolódó hír

Újabb rémtörténetet írt az élet egy kórházban

Napi
-
  19.08.16 09:33 Belföld

Ágyipoloska-támadás érte a budapesti Honvédkórházat: több tucat orvos és ápoló szenved a vérszívók csípéseitől részben azért, mert az intézmény vezetése kezdetben nem vette komolyan a fertőzést.

Ágyi poloskák lepték el Honvédkórházat

HáziPatika
-
  19.08.17 06:03 Egészség

Ágyi poloskák lepték el a fővárosi Honvédkórház számos orvosi szobáját. Az elmúlt egy hónapban orvosok, műtőssegédek és asszisztensek egyaránt jelentkeztek poloskacsípéssel az intézmény bőrgyógyászatán.

Ágyi poloskák támadták meg a Honvédkórházat

Blikk
-
  19.08.16 09:42 Belföld

A Honvédkórház egyik orvosi szobájában észlelték elsőként a poloskákat, azóta pedig már több szobára és más emeletekre is átterjedtek.

Ágyi poloskák lepték el a Honvédkórházat

Index
-
  19.08.16 07:01 Belföld

A kórház szerint a betegek vitték be őket, de mégis az orvosi szobákban jelentek meg.

Ágyi poloskák kergetik őrületbe a Honvédkórház dolgozóit

Népszava
-
  19.08.16 08:10 Belföld

Mire a panaszokat végre komolyan vették, a vérszívók több orvosi szobát is elfoglaltak, közel nyolcvan orvos és asszisztens életét téve pokollá.

Ágyi poloskák lepték el a magyar kórházat

Borsod24
-
  19.08.16 12:43 Belföld

Az orvosokat csípkedték össze a budapesti Honvéd kórházat ellepő ágyi poloskák. A rovarok megjelenését már július első hetében észlelték az intenzív osztály orvosi szobájában, de az illetékes osztályvezető főorvos akkor elbagatelizálta a dolgot. A HVG szerint a főorvos csak azután kezdte komolyan venni a panaszokat, hogy egy héttel…

Kitálalt a korábbi főigazgató: a szemünk láttára omlik össze a legfontosabb intézményünk

BalraMagyar
-
  19.08.16 08:52 Vélemény

Dr. László Imre a Honvédkórház korábbi főigazgatója, a DK országgyűlési képviselője kemény mondatokat mondott. Hírek szerint a Honvédkórház több osztályának orvosi szobáit lepték el az ágyi poloskák. Az intenzív osztály orvosai egy négyágyas, nem használt kórterembe költöztek be, mert ott legalább műanyag matracok vannak, amiket lehet…