Lehallgatja az embereket a Facebook

Lokál
-
  19.08.16 00:01 Külföld

Jó ideje tartotta magát az a szóbeszéd, ami mostanra bebizonyosodott: a Facebook rögzíti a a mobiltelefonok mikrofonján keresztül hallható beszélgetéseinket. Ezeket elemzik, majd eladják egy harmadik félnek. Az Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) fellép a céggel szemben, amennyiben a közösségi platform nem…

40 kapcsolódó hír

Megfenyegette a magyar hatóság a Facebookot

ATV
-
  19.08.15 11:11 Belföld

A Facebooknak írásbeli garanciát kell adnia arra, hogy nem adja ki a felhasználók beszélgetéseit harmadik félnek, ha ez nem történik meg, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) ideiglenes intézkedésként megtiltja az adatok kiadását - közölte Péterfalvi Attila, a NAIH elnöke csütörtökön az MTI-vel.

A Facebooknak írásbeli garanciát kell adnia az adatok védelmére

888
-
  19.08.15 12:33 Belföld

A Facebooknak írásbeli garanciát kell adnia arra, hogy nem adja ki a felhasználók beszélgetéseit harmadik félnek, ha ez nem történik meg, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) ideiglenes intézkedésként megtiltja az adatok kiadását.

A Facebook állítja: európai felhasználók beszélgetéseiről nem készítettek leiratot

Magyar Nemzet
-
  19.08.15 16:08 Külföld

„Egyetlen európai uniós felhasználó sem volt érintett” – emelte ki a vállalat szóvivője. Állítólag csakis az Egyesült Államokban folytatták a tesztet.

Bekeményít a Facebookkal szemben a magyar adatvédelmi hatóság

Szeretlek Magyarország
-
  19.08.15 10:51 Infotech

Ha a cég nem ad írásbeli garanciát arról, hogy nem adja ki a felhasználók beszélgetéseit harmadik félnek, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság megtiltja az adatkezelést Magyarország területén.

A Facebook azt állítja, magyarokat (mármint magyarországiakat) nem hallgattak le

HVG
-
  19.08.15 15:17 Infotech

Európai felhasználók nem voltak érintettek azon kísérleti projektben, amelynek keretében a Facebook lehallgatott és leiratozott bizonyos beszélgetéseket – állította augusztus 15-e, csütörtöki közleményében a közösségi oldal.

Naih: a Facebooknak írásbeli garanciát kell adnia az adatok védelmére

HírTV
-
  19.08.15 11:03 Külföld

A Facebooknak garanciát kell adnia, hogy nem adja ki a felhasználók beszélgetéseit harmadik félnek.

A magyar adatvédelmi hatóság is vizsgálja, hogy a Facebook lehallgatja a beszélgetéseket

HVG
-
  19.08.15 07:14 Infotech

Írásbeli garanciát kérnek a Facebooktól, hogy nem lesz több ilyen.

Nincs európai érintettje a Facebook lehallgatási botrányának

ATV
-
  19.08.15 15:22 Külföld

Európai felhasználók nem voltak érintettek azon kísérleti projektben, amelynek keretében a Facebook lehallgatott és leiratozott bizonyos beszélgetéseket - szögezte le csütörtöki közleményében a közösségi oldal.

Tiltással fenyegeti a Facebookot a magyar hatóság

Portfolio
-
  19.08.15 10:05 Gazdaság

Az Adatvédelmi Hatóság vizsgálja a Facebook hangfelvétel leírási gyakorlat. Az elmúlt időszakban több nagy technológiai vállalat állította le azt a gyakorlatát, amely szerint rögzített beszélgetéseket emberek hallgatnak vissza és elemeznek....

Reagált a Facebook a lehallgatási botrányra

Portfolio
-
  19.08.15 15:38 Gazdaság

Európai felhasználók nem voltak érintettek azon kísérleti projektben, amelynek keretében a Facebook lehallgatott és leiratozott bizonyos beszélgetéseket - szögezte le csütörtöki közleményében a közösségi oldal. 2019.08.15 10:05...

Kiakadt a hatóság: a Facebook nem hallgathatja le többé a felhasználóit

Pénzcentrum
-
  19.08.15 10:33 Belföld

A Facebooknak írásbeli garanciát kell adnia arra, hogy nem adja ki a felhasználók beszélgetéseit harmadik félnek, ha ez nem történik meg, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) ideiglenes intézkedésként megtiltja...

A magyar hatóság kemény fellépést ígér a Facebookkal szemben

Napi
-
  19.08.15 07:16 Infotech

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) a Facebook magyarországi képviseletétől írásbeli garanciát kér a hangrögzítésekkel kapcsolatban a magyar polgárok adatainak védelmében. Végső esetben megtiltják az adatkezelést Magyarországn.

Megtilthatják a Facebooknak a magyarországi adatkezelést, ha nem tesznek le garanciákat Zuckerbergék

Media1
-
  19.08.15 15:21 Média

Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke szerint, ha a Facebook nem tud garanciát vállalni, hogy nem továbbítja harmadik félnek az általa rögzített hangfájlokat, akkor az EU adatvédelmi rendelete alapján Magyarország meg fogja tiltani területén az adatkezelést.

Lehallgatás. Facebook-ügyben együtt az írekkel

Az Üzlet
-
  19.08.15 10:51 Gazdaság

A Facebooknak írásbeli garanciát kell adnia arra, hogy nem adja ki a felhasználók beszélgetéseit harmadik félnek, ha ez nem történik meg, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság ideiglenes intézkedésként megtiltja az adatok kiadását. The post Lehallgatás. Facebook-ügyben együtt az írekkel appeared first on AzÜzlet.

Garanciát kér a Facebooktól a NAIH

Jogászvilág
-
  19.08.15 13:32 Gazdaság

A Facebooknak írásbeli garanciát kell adnia arra, hogy nem adja ki a felhasználók beszélgetéseit harmadik félnek, ha ez nem történik meg, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) ideiglenes intézkedésként megtiltja az adatok kiadását - közölte Péterfalvi Attila, a NAIH elnöke.

Kemény idők várnak a Facebookra

MMonline
-
  19.08.15 10:38 Kultúra

A NAIH is részt vesz abban a vizsgálatban, amely a Facebook hangfelvétel-leírási gyakorlatát vizsgálja. A technológiai cégeket érintő újabb komoly botrány kapcsán kiderült, hogy a Facebook, a Google és az Apple is alkalmazott embereket a felvételek meghallgatására. A hvg.hu összeállítása szerint a Facebook amellett, hogy elismerte a lehallgatás…

A magyar adatvédelmi hatóság is vizsgálja a Facebook lehallgatási gyakorlatát

Infostart
-
  19.08.15 10:03 Belföld

A Facebook kedden ismerte el, hogy korábban, saját állítása szerint a felhasználók engedélyével lehallgatott bizonyos beszélgetéseket, amelyekről leiratot is készített. A hírre reagálva a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) közölte, vizsgálják a közösségi cégóriás hangfelvétel-leírási gyakorlatát.

Magyarországon is vizsgálja az adatvédelmi hatóság, hogy a Facebook lehallgatja a beszélgetéseket

168 Óra Online
-
  19.08.15 08:16 Belföld

Az Adatvédelmi Hatóság vizsgálja a Facebook hangfelvétel leírási gyakorlatát. Az elmúlt időszakban több nagy technológiai vállalat állította le azt a gyakorlatát, amely szerint rögzített beszélgetéseket emberek hallgatnak vissza és elemeznek. A legfrissebb hírek a Facebook hasonló gyakorlatáról szólnak. A cég nyilatkozata szerint leállították ezt a

Írásbeli garanciát kér a magyar hatóság a Facebooktól

hirado.hu
-
  19.08.15 11:00 Belföld

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság vizsgálja a Facebook hangfelvétel-leírási gyakorlatát.

NAIH: a Facebooknak írásbeli garanciát kell adnia az adatok védelmére

Vásárhely24
-
  19.08.15 14:10 Belföld

A Facebooknak írásbeli garanciát kell adnia arra, hogy nem adja ki a felhasználók beszélgetéseit harmadik félnek, ha ez nem történik meg, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) ideiglenes intézkedésként megtiltja az adatok kiadását - közölte Péterfalvi Attila, a NAIH elnöke csütörtökön az MTI-vel.

Rászáll a Facebookra a magyar adatvédelmi hatóság

Index
-
  19.08.15 09:12 Tudomány

A NAIH nem tűri, hogy magyar emberek beszélgetéseit elemezzék, ha kell, élni fog a GDPR 66. cikkében rögzített hatáskörével.

Facebook: európai felhasználókat nem hallgattak le

Győr Plusz
-
  19.08.15 15:28 Külföld

Európai felhasználók nem voltak érintettek azon kísérleti projektben, amelynek keretében a Facebook lehallgatott és leiratozott bizonyos beszélgetéseket - szögezte le csütörtöki közleményében a közösségi oldal.

Írásbeli garanciát várnak a Facebooktól

Demokrata
-
  19.08.15 12:44 Belföld

A cég kedden ismerte el, hogy korábban lehallgatott beszélgetéseket, amelyekről leiratot is készített.

A magyar hatóság írásbeli garanciát kér a Facebooktól

Borsodihír
-
  19.08.15 10:27 Infotech

Az ír adatvédelmi hatóság vizsgálja ki az ügyet.

Rászáll a magyar adatvédelmi hatóság a Facebookra az újabb botrány miatt

ContextUs
-
  19.08.16 00:09 Kultúra

A NAIH méltányolja, hogy a Facebook felfüggesztette a hanganyagok elemzését, ugyanakkor írásbeli garanciát várnak a cégtől, hogy nem továbbítja harmadik félnek a beszélgetések hanganyagát.

Most akkor tényleg lehallgat minket a Facebook? Különös közleményt adott ki a milliárdos cég

Blikk
-
  19.08.15 16:30 Külföld

Facebooknak írásbeli garanciát kell adnia arra, hogy nem adja ki a felhasználók beszélgetéseit harmadik félnek, ha ez nem történik meg, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) ideiglenes intézkedésként megtiltja az adatok kiadását - közölte Péterfalvi Attila, a NAIH elnöke csütörtökön az MTI-vel.

Írásbeli garanciát kér a magyar hatóság a Facebooktól

Dehir
-
  19.08.15 16:04 Megyei

Budapest - A Facebooknak írásbeli garanciát kell adnia arra, hogy nem adja ki a felhasználók beszélgetéseit harmadik félnek.

Nagy Testvér: lehallgat minket a Facebook

Klubrádió
-
  19.08.15 14:06 Vélemény

A Facebook – állítása szerint a felhasználók engedélyével - lehallgatott bizonyos beszélgetéseket, amelyekről leiratot is készített. Ormós Zoltán szakjogászt kérdeztük.

Facebook: európai felhasználók beszélgetéseiről nem készítettek leiratot

Debreceni Nap
-
  19.08.15 13:17 Külföld

Európai felhasználók nem voltak érintettek azon kísérleti projektben, amelynek keretében a Facebook lehallgatott és leiratozott bizonyos beszélgetéseket – szögezte le csütörtöki közleményében a közösségi oldal. “Egyetlen európai uniós felhasználó sem volt érintett” – emelte ki Alex Dziedzan, a vállalat szóvivője a Politico brüsszeli hírportál…

A Facebooknak írásbeli garanciát kell adnia az adatok védelmére

VG
-
  19.08.15 11:10 Infotech

Ha a Facebook által vállalt garanciák nem biztosítanak kellő védelmet, a NAIH élni fog a GDPR rendeletében rögzített hatáskörével.

A magyar adatvédelmi hatóság is bekeményít a Facebookkal szemben

Magyar Hang
-
  19.08.15 10:49 Külföld

Ha nem kap garanciát, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság ideiglenes intézkedésként megtiltja az adatok kiadását.

A Facebooknak garanciát kell adnia, hogy nem adja ki a felhasználók adatait

Origo
-
  19.08.15 10:47 Belföld

Nem kaphatja meg harmadik fél az emberek beszélgetéseit - közölte a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság.

A Facebooknak írásbeli garanciát kell adnia az adatok védelmére (Frissítve!)

MedicalOnline
-
  19.08.15 10:37 Infotech

A Facebooknak írásbeli garanciát kell adnia arra, hogy nem adja ki a felhasználók beszélgetéseit harmadik félnek.

NAIH: a Facebooknak írásbeli garanciát kell adnia az adatok védelmére

ma.hu
-
  19.08.15 10:35 Infotech

A Facebook kedden elismerte, hogy korábban - állítása szerint a felhasználók engedélyével - lehallgatott beszélgetéseket, amelyekről leiratot is készített.

Írásbeli garanciát kér a magyar hatóság a Facebooktól

Cívishír
-
  19.08.15 10:27 Megyei

Az ír adatvédelmi hatóság vizsgálja ki az ügyet.

Bepöccent az adatvédelmi hatóság a Facebook hallgatózása miatt

Népszava
-
  19.08.15 10:17 Belföld

Ha nem állnak le a rögzített beszélgetések elemzésével, a NAIH megtiltaná a közösségi oldal magyarországi adatkezelését – igaz, a Facebook nálunk nem tárol adatokat.

NAIH: a Facebooknak írásbeli garanciát kell adnia az adatok védelmére

Közszolgálat
-
  19.08.15 06:34 Belföld

A Facebooknak írásbeli garanciát kell adnia arra, hogy nem adja ki a felhasználók beszélgetéseit harmadik félnek, ha ez nem történik ...