A magyarok keresnek a legrosszabbul a régióban

Propeller
-
  19.08.13 11:07 Belföld

A kabinet tagjai sokat és szívesen beszélnek a magyar fizetések emelkedéséről, de arról már ritkábban esik szó: a térség más országaiban továbbra is dinamikusabban nőnek a bérek. A Népszava cikke szerint a minimálbér és az átlagbér változatlanul itt a legalacsonyabb a régióban. Míg például az átlagbér a V4-es országok között között…

5 kapcsolódó hír

A V4-ek között is a magyar bérek a legalacsonyabbak

HVG
-
  19.08.13 21:10 Gazdaság

A térség más országaiban dinamikusan nőnek a bérek.

Orbánékat ebben az esetben is cáfolják a számok

Hírklikk
-
  19.08.13 10:36 Belföld

A kormány tagjai sokat és szívesen beszélnek a magyar fizetések emelkedéséről, de arról már ritkábban esik szó, hogy a térség más országaiban továbbra is dinamikusabban nőnek a bérek.

Cáfolják a kormányt a számok: még a V4-ek között is leszakadóban vannak a magyar bérek

Népszava
-
  19.08.13 06:45 Belföld

A kabinet tagjai sokat és szívesen beszélnek a magyar fizetések emelkedéséről, de arról már ritkábban esik szó: a térség más országaiban továbbra is dinamikusabban nőnek a bérek.

Az Egykor Lesajnált Országok Is Elhúztak Már Magyarország Mellett!

OLKT
-
  19.08.14 10:29 Vélemény

A V4-ek között is a magyar bérek a legalacsonyabbak. A minimálbér és az átlagbér változatlanul itt a legalacsonyabb a régióban. A térség más országaiban dinamikusan nőnek a bérek. Bár a kormány tagjai gyakorta hozzák szóba a magyar fizetések emelkedését, arról már ritkábban beszélnek, hogy a térség más országaiban továbbra is...

Cáfolják a kormányt a számok: még a V4-ek között is leszakadóban vannak a magyar bérek

Magyar Hang
-
  19.08.13 11:01 Belföld

A kabinet tagjai sokat beszélnek a magyar fizetések emelkedéséről, de arról már ritkábban esik szó: a térség más országaiban továbbra is dinamikusabban nőnek a bérek.