Trump: Kim Dzsongun kicsit bocsánatot kért a rakétatesztekért

ATV
-
  19.08.10 14:41 Külföld

Donald Trump amerikai elnök, legfrissebb Twitter-posztjában arról ír, hogy Kim Dzsongun észak-koreai vezető hosszú levélben írta meg neki, ha véget ér a két ország közös hadgyakorlata, találkozni és tárgyalni szeretne vele.

12 kapcsolódó hír

Kim Dzsong Un felügyelte az új fegyverrendszer kísérletét

Lokál
-
  19.08.11 10:35 Külföld

Kim Dzsong Un észak-koreai vezető felügyelte annak az új fegyverrendszernek a kísérletét, amelyet szombaton hajtottak végre - írta a KCNA phenjani állami hírügynökség.

Kim Dzsong Unnak nagyon tetszenek az új rakétái

ATV
-
  19.08.11 08:22 Külföld

Kim Dzsong Un észak-koreai vezető felügyelte annak az új fegyverrendszernek a kísérletét, amelyet szombaton hajtottak végre - írta a KCNA phenjani állami hírügynökség.

Kim Dzsongun személyesen felügyelte a rakétatesztet

Privátbankár
-
  19.08.11 11:38 Külföld

Kim Dzsongun észak-koreai vezető felügyelte annak az új fegyverrendszernek a kísérletét, amelyet szombaton hajtottak végre.

Kim Dzsongun tovább tesztelget

Napi
-
  19.08.11 09:51 Külföld

Kim Dzsongun észak-koreai vezető felügyelte annak az új fegyverrendszernek a kísérletét, amelyet szombaton hajtottak végre - írta a KCNA phenjani állami hírügynökség.

Phenjan: Kim Dzsong Un felügyelte az új fegyverrendszer kísérletét

Mandiner
-
  19.08.11 11:57 Külföld

A dél-koreai vezérkar szerint a rakéták 400 kilométernyi távolságot tettek meg, pályájuk legnagyobb magassága pedig 48 kilométer volt.

A Walmart lépése Donald Trump játékokat elítélő nyilatkozatára

theGeek
-
  19.08.10 01:13 Külföld

Az Egyesült Államok egyik legnagyobb üzletlánca: a Walmart biztosra megy. A múlt hétvégén lezajlott lövöldözés és Donald Trump, amerikai elnök reakciója óta Walmart alkalmazottjai olyan utasításokat kapnak a feletteseiktől, hogy az erőszakot vagy agresszív ábrázolást tartalmazó vagy mutató táblákat, demókat és kijelzőket (ezeken játékok is…

Kim Dzsongun felügyelte az új fegyverrendszer kísérletét

hirado.hu
-
  19.08.11 05:55 Külföld

Az országvezető elégedett volt a kísérlet menetével.

A videojátékok után Donald Trump a filmeknek is nekiment: "Hollywood rasszista"

IGN
-
  19.08.10 13:03 Külföld

Példákat nem mondott Donald Trump amerikai elnök a napokban a lövöldözések kapcsán azt mondta, szerinte a videojátékok felelősek az erőszakért - most pedig Hollywoodot vádolta meg azzal, hogy rasszista.

Trump szerint Kim Dzsong Un rövidesen folytatni kívánja a tárgyalásokat az atomprogramról

Magyar Szó
-
  19.08.10 17:35 Külföld

Kim Dzsong Un észak-koreai vezető rövidesen folytatni kívánja a tárgyalásokat országa atomprogramjáról az Egyesült Államokkal és Dél-Koreával - állította szombaton Donald Trump amerikai elnök Kim levelére hivatkozva.

Kim Dzsongun felügyelte az új fegyverrendszer kísérletét

Gondola
-
  19.08.11 08:42 Külföld

Kim Dzsongun észak-koreai vezető felügyelte annak az új fegyverrendszernek a kísérletét, amelyet szombaton hajtottak végre – írta a KCNA phenjani állami hírügynökség

Kim Dzsong Un felügyelte az új fegyverrendszer kísérletét

Parameter
-
  19.08.11 08:11 Külföld

A beszámoló szerint elkészültéről az alkotók korábban tájékoztatták az ország vezetőjét, aki elrendelte annak azonnali tesztjét. A kísérleti telepen szombaton Kim Dzsong Un előbb megszemlélte az indítóálláson elhelyezett fegyvert, majd a parancsnoki állásba ment, ahonnan levezényelte a próbát.  A hírügynökség azt írta, az országvezető…

Személyesen tesztelte az új rakétáját és elöntötte a boldogság Kim Dzsong Unt

Népszava
-
  19.08.11 08:38 Külföld

Az észak-koreai diktátor megelégedéssel konstatálta, hogy ez a pusztító eszköz más, mint a többi fegyverrendszere.