„Az ellenzék ismét gallyra vágná Csepelt”

888.hu
-
  19.08.09 11:09 Belföld

Az elmúlt két önkormányzati ciklusban Csepel adósságmentes, építkező, gyarapodó, gyermekközpontú városrésszé vált, ám az ellenzék újra „gallyra vágná” a kerületet.

7 kapcsolódó hír

Németh Szilárd: Az ellenzék ismét gallyra vágná Csepelt

Lokál
-
  19.08.09 11:50 Választás

Az elmúlt két önkormányzati ciklusban Csepel adósságmentes, építkező, gyarapodó, gyermekközpontú városrésszé vált, ám az ellenzék újra "gallyra vágná" a kerületet - tartalmazza a Fidesz választókerületi elnökének közleménye, amelyet pénteken juttatott el az MTI-hez.

Németh Szilárd: Az ellenzék ismét gajra vágná Csepelt

HírTV
-
  19.08.09 10:42 Vélemény

A politikus szerint az elmúlt két önkormányzati ciklusnak köszönhetően Csepel a főváros egyik leginkább élhető kerületévé vált.

Németh Szilárd: Az ellenzék ismét gallyra vágná Csepelt

Mandiner
-
  19.08.09 09:08 Vélemény

Csepel a főváros egyik leginkább élhető kerülete, mert itt ma az történik, amit a csepeliek akarnak.

Németh Szilárd: "az ellenzék ismét gallyra vágná Csepelt"

Propeller
-
  19.08.09 11:12 Választás

Az elmúlt két önkormányzati ciklusban Csepel adósságmentes, építkező, gyarapodó, gyermekközpontú városrésszé vált, ám az ellenzék újra "gallyra vágná" a kerületet – tartalmazza a Fidesz választókerületi elnökének közleménye, amelyet pénteken juttatott el az MTI-hez. Németh Szilárd úgy fogalmazott: korábban "elvtársi korrupció,…

Németh Szilárd: Az ellenzék ismét gallyra vágná Csepelt

Magyar Nemzet
-
  19.08.09 11:25 Belföld

Karácsony Gergelyék a pénzért és a hatalomért mindenre képesek. „Ne hagyjuk, hogy elvegyék mindazt, amit az elmúlt években közös erővel elértünk!”

Németh Szilárd gyors reagálása: az ellenzék ismét gallyra vágná Csepelt

Hírklikk
-
  19.08.09 15:41 Választás

Az elmúlt két önkormányzati ciklusban Csepel adósságmentes, építkező, gyarapodó, gyermekközpontú városrésszé vált, ám az ellenzék újra "gallyra vágná" a kerületet - tartalmazza a Fidesz választókerületi elnökének közleménye.