Világszenzáció! Sikeresen szétválasztották a bangladesi sziámi ikreket

Lokál
-
  19.08.05 00:23 Belföld

Elképesztő csodának lehet szemtanúja az egész világ, ugyanis a magyar idő szerint szerda éjszaka Dakkában megkezdődő műtét során, a fejüknél összenőtt bangladesi sziámi ikreket – 3 napot követően – sikeresen szétválasztotta egy 35 fős magyar orvoscsoport.

4 kapcsolódó hír

Sikeresen szétválasztották a fejüknél összenőtt bangladesi sziámi ikreket

Vital
-
  19.08.05 10:44 Egészség

Sikeresen szétválasztották a Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány magyar orvosai a fejüknél összenőtt bangladesi sziámi ikreket.

Szétválasztották a fejüknél összenőtt ikreket

Babaszoba
-
  19.08.05 07:06 Életmód

A Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány magyar orvosai sikeresen szétválasztották a fejüknél összenőtt bangladesi sziámi ikreket.

Az ószőnyi sziámi ikrek, akiknek csodájára járt a világ

Felvidék.ma
-
  19.08.05 15:47 Határtalan

A napokban járta be a világsajtót a hír, miszerint a Cselekvés Alapítvány magyar orvoscsapata sikeresen szétválasztotta Dakkában, Banglades fővárosában azt a bangladesi sziámi ikerpárt, akik a fejüknél voltak összenőve. A végső szétválasztó műtét több mint harminc órán keresztül tartott. A műtét nagyon kockázatos volt, az agyakat és a…

Sikeresen szétválasztotta a fejüknél összenőtt sziámi ikreket a magyar orvoscsapat

Érdekes Világ
-
  19.08.04 10:46 Színes

Sikeresen szétválasztották a Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány magyar orvosai a fejüknél összenőtt bangladesi sziámi ikreket. A végső szétválasztó műtétet – az agyak és a koponyák szétválasztását jelentő rizikós, több mint 30 órás beavatkozást – a dakkai központi katonai kórházban (CMH) helyi idő szerint csütörtök hajnalban kezdték el a 3