Putyin nagyon sajnálja, de Oroszország kénytelen egy új rakétát kifejleszteni

ATV
-
  19.08.05 17:29 Külföld

Oroszország kénytelen lesz szárazföldi telepítésű közepes és rövidebb hatótávolságú eszközöket kifejleszteni, ha az Egyesült Államok is így tesz majd - figyelmeztetett Vlagyimir Putyin orosz elnök a Kreml honlapján hétfőn közölt nyilatkozatában.

5 kapcsolódó hír

Kreml: Fegyverkezési versenyhez vezethet az INF-szerződés felmondása

Mandiner
-
  19.08.05 17:18 Külföld

Moszkva kénytelen lesz új nukleáris rakétákat kifejleszteni, ha Washington is így tesz – jelentette ki Vlagyimir Putyin.

Putyin új nukleáris rakétákat helyezett kilátásba Washingtonnak

Hírklikk
-
  19.08.05 18:10 Külföld

Oroszország kénytelen lesz szárazföldi telepítésű közepes és rövidebb hatótávolságú eszközöket kifejleszteni, ha meggyőződik róla, hogy az Egyesült Államok is így tesz - figyelmeztetett Vlagyimir Putyin orosz elnök a Kreml honlapján hétfőn közölt nyilatkozatában, egyúttal ismételten kifejezésre juttatva Moszkva tárgyalási készségét.

A történelem romjain

Népszava
-
  19.08.05 08:06 Külföld

Mikor harminckét évvel ezelőtt – és hosszú előkészítés után – Ronald Reagan amerikai elnök és Mihail Gorbacsov, a Szovjetunió Kommunista Pártja főtitkára ellátta kézjegyével a közepes hatótávolságú, szárazföldi telepítésű rakéták korlátozásáról szóló úgynevezett INF-szerződést, valóban történelmet írtak. Nem csupán újabb jelentős…

INF-szerződés: Moszkva moratórium bevezetését javasolta Washingtonnak

Biztonságpiac
-
  19.08.05 17:00 Külföld

Moszkva azt javasolta Washingtonnak és a NATO-nak, hogy Oroszországhoz hasonlóan hirdessenek moratóriumot a közepes hatótávolságú nukleáris rakéták szárazföldi telepítésére – közölte Szergej Rjabkov orosz külügyminiszter-helyettes. Rjabkov abból az alkalomból nyilatkozott, hogy az Egyesült Államok kilépési szándéknyilatkozata…

Putyin: Moszkva kénytelen lesz új nukleáris rakétákat kifejleszteni, ha Washington is így tesz

VG
-
  19.08.05 16:36 Külföld

Az orosz elnök reagált az INF-szerződés pénteki hivatalos amerikai felmondására.