Vaddisznóktól félnek a Balaton-felvidéken

HVG
-
  19.08.05 21:11 Belföld

A vadállatok rendszeresen megfordulnak a belterületi részeken, volt, amelyik kerítésen keresztül döfött meg egy kutyát.

4 kapcsolódó hír

Vaddisznóktól félnek a Balaton-felvidéken

Vásárhely24
-
  19.08.06 12:19 Belföld

A vadállatok rendszeresen megfordulnak a belterületi részeken, volt, amelyik kerítésen keresztül döfött meg egy kutyát - írja az Index, az RTL Klub Híradójának riportjára hivatkozva.

Vaddisznó invázió a Balatonnál: már kutyára is támadtak a vadállatok

HelloVidék
-
  19.08.06 09:29 Életmód

A Balaton-felvidéken vaddisznó-invázió van: a környék több településén is azt tapasztalták az ott lakók, hogy az állatok gyakran megjelennek a lakott részeken, sőt, a portákra is bejutnak. Van, aki kolomppal, vagy egy lábas ütögetésével próbálja elijeszteni őket – derül ki az RTL Klub híradójából.

Vaddisznóktól félnek a Balaton-felvidéken

hírbalaton
-
  19.08.06 04:27 Belföld

Vaddisznó-invázió van a Balaton-felvidéken – derül ki az RTL Klub Híradójának riportjából. A stábnak a környék több településén is arról beszéltek az ott lakók, hogy az állatok gyakran megjelennek a lakott részeken, portákra is bejutnak, van, aki kolomppal vagy egy lábas ütögetésével próbálja elijeszteni őket. A vadállatok rendszeresen…

Kerítésen keresztül támadt a vaddisznó a kutyára

RTL Klub
-
  19.08.05 18:20 [N/A]

Folyamatos a vaddisznó invázió a Balaton-Felvidéken. Révfülöpön a kovácsoltvas kerítésen keresztül szúrta bele agyarát egy kutyába az egyik vadkan. A helyiek félnek. A területért felelős vadásztársaság szórólapon ad tanácsokat, de interjút nem adtak.