F1: Hátraarc, nem lesz több pénzbírság

Vezess
-
  19.08.02 09:50 Forma1

A Nemzetközi Automobil Szövetség a csapatok nyomására megígérte, hogy mostantól mindig időbüntetést szabnak ki a bokszutcai kihágások esetén, nem ismétlődik a Leclerc-féle pénzbírság.

4 kapcsolódó hír

Nem büntetik többé pénzbírsággal a veszélyes kiengedést

Formula
-
  19.08.02 08:02 Forma1

Leclerc és a Ferrari enyhe szankciója a Német Nagydíjon tiltakozást váltott ki a csapatokból: az FIA-hoz fordultak, hogy a bokszutcai vétségért ezentúl mindig időbüntetés járjon.

Fölháborodtak a csapatok a Ferrari pénzbüntetésén, az FIA lépett

M4 Sport
-
  19.08.02 08:19 Forma1

Érthetetlen volt, és mint kiderült, egyszeri alkalom marad, hogy Charles Leclerc miért úszta meg időbüntetés nélkül a veszélyes kiengedést.

F1: nem lesz időbüntetés veszélyes kiengedéskor? Az Fia döntött

NSO
-
  19.08.02 10:45 Forma1

A Motorsport.com információi szerint a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) illetékesei az F1-es csapatokkal egyeztetve arra jutottak, hogy ha a jövőben egy istálló nem biztonságos módon engedi ki a versenyzőjét a kerékcserék után – ahogyan azt tette a Ferrari Charles Leclerc-rel a Német GP-n –, semmikép sem úszhatja meg az esetet…

Az Fia mostantól időbüntetéseket osztogat a boxból való veszélyes elengedésekért

Motorsport
-
  19.08.01 17:53 Forma1

A hockenheimi első kiállások alkalmával Charles Leclercet a Ferrari Romain Grosjean elé eresztette vissza, ami miatt a Haas sofőrjének fékeznie kellett, és pozíciókat vesztett. Ahelyett azonban, hogy Leclercet időbüntetéssel sújtották volna a történtekért, a Ferrari ellen egy 5000 eurós büntetést ítéltek meg.A szankció nyugtalanította a riválisokat