A Honvéd hivatalosan is megóvta a kiesését jelentő meccset

Propeller
-
  19.08.02 18:42 Sport

Hivatalosan is benyújtotta az óvást az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) felé a Budapest Honvéd FC az Universitatea Craiova elleni Európa-liga-mérkőzésen történtek miatt. A csapat honlapján azt írta: vezetőségük határozottan tiltakozik az események miatt. Mint írták, a csütörtöki mérkőzés 120. percben a román szurkolótábor soraiból…

6 kapcsolódó hír

Meglett a Honvéd meccsén történt botrány következménye

Infostart
-
  19.08.02 05:40 Sport

A Budapest Honvéd gól nélküli döntetlent követően tizenegyesekkel (1-3) búcsúzott a csütörtöki visszavágón a román Universitatea Craiovával szemben a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének második fordulójában.

Belefér a hanggránát az Uefa-nál?

Blikk
-
  19.08.02 16:34 Foci

Botrányos körülmények között búcsúzott (?) az Európa-liga selejtezőjétől a román Universitatea Craiova ellen a Budapest Honvéd, a magyar focicsapat az óvásban bízik.

El: súlyosnak tűnő sérülést szenvedett a Honvéd kapusa

NSO
-
  19.08.01 19:53 Foci

Lefkovits Robit, a Budapest Honvéd kapusát le kellett cserélni az Universitatea Craiova–Budapest Honvéd Európa-liga-mérkőzés 40 percében. A 30 éves labdarúgó rosszul ért földet, kifordult a térde, hosszú percekig ápolták a pályán, míg aztán egy mentőautóban vitték le a pályáról. A pálya széléről aztán segítséggel bebicegett az öltözőbe.

El: újra kellett volna rúgatni a Honvéd 11-eseit, a bíró nem ítélt semmit

NSO
-
  19.08.02 09:45 Foci

Egyre több internetes portál foglalkozik az Universitatea Craiova–Budapest Honvéd Európa-liga-selejtezőn történtekkel, azon belül pedig nemcsak a bedobott hanggránáttal, hanem a tizenegyespárbajjal is.

EL-selejtező: Súlyos sérülést szenvedett a Honvéd kapusa

Csakfoci
-
  19.08.01 05:45 Foci

A Honvéd kapusa, Lefkovits Robi súlyos sérülést szenvedett az Universitatea Craiova-Budapest Honvéd EL-selejtező visszavágóján.

FIFA-játékvezető: nem lepne meg, ha az UEFA kizárná a Craiovát

BorsOnline
-
  19.08.02 11:59 Sport

Szabó Zsolt korábbi FIFA-játékvezető szerint nem lenne meglepetés, ha az Európai Labdarúgó Szövetség kizárná CSU Craiovát az Európa-ligából azt követően, hogy a román csapat botrányos körülmények között harcolta ki a továbbjutást a Budapest Honvéddal szemben.