Az őszi önkormányzati választásokon indul a Dunaág képviselője

Fadd-Dombori
-
  19.07.31 21:54 Belföld

Szombaton, Dombori érdekképviseletére alapított Dunaág 7139 Egyesület éves taggyűlésén, a jelen lévő tagok megszavazták, hogy az egyesület az őszi önkormányzati választásokon indítson Faddon képviselőjelöltet és Takács Anikó segítségével Dombori fejlődéséhez szükséges szemléletmódot honosítsuk meg a faddi…

6 kapcsolódó hír

Önkormányzati választás: Hamarosan lejár egy fontos határidő

Napi
-
  19.08.01 09:49 Választás

Augusztus 6-ig igényelhetik a látássérültek, hogy Braille-írással készült értesítőt küldjön nekik az önkormányzati választásról a Nemzeti Választási Iroda (NVI). Ugyancsak jövő keddig igényelhető az egyszerűbben megfogalmazott tájékoztató.

Tatabányán is közös ellenzéki polgármester-jelölt indul

Propeller
-
  19.08.01 21:13 Választás

Szűcsné Posztovics Ilona közgazdászt minden ellenzéki párt támogatja mint ellenzéki polgármester-jelöltet, az LMP viszont állítja, kirekesztették a tárgyalásokról. Szűcsné Posztovics Ilona közgazdászt, könyvelési és adótanácsadót indítja polgármesterjelöltként Tatabányán az őszi önkormányzati választáson a DK, a Jobbik, az MSZP, a…

A települések negyedében lesz önálló Fidesz-KDNP-jelölt

Infostart
-
  19.07.31 13:41 Választás

A Fidesz-KDNP az őszi önkormányzati választásra több polgármesterjelöltet indít, mint 5 évvel ezelőtt - mondta a kormányzópárt kampányfőnöke. Kósa Lajos szerint pártja az építkezést, a fejlesztést és a gyarapodást kínálja az országnak.

Megnevezte polgármester-jelöltjét a Fidesz-KDNP

infoVáros
-
  19.08.01 13:35 Megyei

Dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő és dr. Áldozó Tamás polgármester tartottak sajtótájékoztatót ma délelőtt a Fidesz pápai irodájában, amelyen megnevezték az októberi önkormányzati választáson induló jelöltet.

Augusztus 6-ig lehet kérni Braille-írásos választási értesítőt

Index
-
  19.08.01 09:14 Belföld

Az őszi önkormányzati választáson a különféle fogyatékossággal élők igényelhetnek segítséget.

Civilek a zöld Győrért

Kisalföld
-
  19.08.01 14:07 Megyei

Három fővel bemutatkozott a nyilvánosságnak a Civilek Győrért Egyesület, amely azt reméli, hogy az őszi önkormányzati választásokon mind a 16 győri választókerületben állíthat majd jelölteket.