A Dk szerint ellenzéki egység van Nagy Blanka mögött Kiskunfélegyházán

HírTV
-
  19.07.29 20:56 Vélemény

A Hír TV birtokába jutott egy MSZP-s dokumentum amiből kiderült, hogy a frissen érettségizett diáktüntető lány önkormányzati képviselő akar lenni Kiskunfélegyházán.

6 kapcsolódó hír

Egy héttel elhalasztják a ferencvárosi előválasztást

HVG
-
  19.07.29 10:38 Belföld

Már csak a IX. kerületben nincs közös ellenzéki jelölt Budapesten. Ott előválasztás dönt majd Jancsó Andrea és Baranyi Krisztina között, amit egy héttel elhalasztottak.

Az MSZP támogatná Nagy Blanka indulását az önkormányzati választáson

168 Óra Online
-
  19.07.29 12:02 Választás

A Hír TV birtokába került egy belső levelezés, amely szerint a kiskunfélegyházi MSZP képviselőjelöltként indítaná el a frissen érettségizett Nagy Blankát. A kiskunhalasi diáklány Kiskunfélegyházán indulhat hivatalosan független, civil önkormányzati képviselő-jelöltként.

Hétfőn előválasztási vita a két kerületi jelölt között

Ittlakunk
-
  19.07.29 01:02 Budapest 09. ker

Hétfőn, július 29-én előválasztási vitát rendez a Kilencben az élet Facebook-közössége este 6 órától az FMK-ban. A vita Jancsó Andrea és Baranyi Krisztina között zajlik. Jancsó Andreát a Momentum, az MSZP, a DK és a Jobbik támogatja, Baranyi Krisztinát pedig az MKKP, Puzsér Róbert és az LMP. További részletekért az ingyenes esemény…

Egy héttel elhalasztják a ferencvárosi előválasztást

Mérce
-
  19.07.29 07:59 Vélemény

Baranyi Krisztina és Jancsó Andrea ma este vitázni is fog egymással, a vitát élőben közvetítjük a Mércén.

A főváros második kerületében sem valósul meg a teljes ellenzéki összefogás

hirado.hu
-
  19.07.28 21:09 Választás

Az MSZP, a DK, a Párbeszéd, a Momentum, és az LMP - civil szervezetekkel összefogva - együtt indulnak az önkormányzati választáson. Polgármester-jelöltjük pedig a szocialista Őrsi Gergely lesz.

Képviselő lenne Nagy Blanka

RTL Klub
-
  19.07.29 18:35 [N/A]

Önkormányzati képviselő lenne Kiskunfélegyházán Nagy Blanka - ezt a Hír Tv közölte miután megszerezték az MSZP egyik elnökségi üléséről készült összefoglalót. A csatorna értesülését a szocialista párt a Híradónak is megerősítette. Komjáthi Imre alelnök azt mondta: Nagy Blanka egy civil szervezet jelöltjeként indulna, és várhatóan több ellenzéki…