Ezzel a képpel búcsúzott Orbán Viktor

Lokál
-
  19.07.28 10:59 Külföld

Orbán Viktor, a Fidesz elnöke már harminc éve, minden évben hatalmas tömegek előtt mond beszédet a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor utolsó napján.

4 kapcsolódó hír

Liberálisok: "Orbán továbbra is Soros Györggyel ijesztgeti a magyarokat"

ATV
-
  19.07.27 13:29 Belföld

A Magyar Liberális Párt (Liberálisok) szerint Magyarország biztató pályáját Orbán Viktor miniszterelnök fenyegeti a legjobban, aki "továbbra is a bezárkózás, a lemaradás, a félelem és gyűlölet politikáját folytatja".

Magyarország biztató pályán van,

24.hu
-
  19.07.27 10:34 Belföld

sorol főleg gazdasági adatokat Orbán, és szerinte ezt a pályát inkább kívülről fenyegeti veszély, nem belülről. Ezeket a támadásokat kell elhárítani,

Új kormányzati útvonalról beszélt Tusnádfürdőn Orbán Viktor, itt megnézheti a teljes előadást

Infostart
-
  19.07.27 17:12 Belföld

A magyar nemzet birtokában van azoknak a képességeknek, amelyekkel meg tudja magát védeni, biztató pályán van, további fejlődését pedig nem belülről, hanem kívülről fenyegeti veszély - a többi között erről beszélt Orbán Viktor Tusnádfürdőn, a 30. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor zárónapján. Az ellenzék élesen bírálta a…

Orbán: az illiberális politika értelme a keresztény szabadság

Gondola
-
  19.07.27 12:24 Külföld

Ma a magyar nemzet birtokában van azoknak a képességeknek, amelyekkel meg tudja magát védeni, bíztató pályán van, további fejlődését pedig nem belülről, hanem kívülről fenyegeti veszély – hangoztatta Orbán Viktor szombaton Tusnádfürdőn, a 30. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor zárónapján tartott előadásában.