A csípős ételek növelhetik a demencia kockázatát

Napidoktor
-
  19.07.27 08:02 Egészség

A rendszeresen chilit vagy jalapeno paprikát fogyasztó idősebb embereknél nagyobb a kockázata a demencia kialakulásának – ezt állapították meg a Dél-ausztráliai Egyetem és a Katari Egyetem tudósai egy hosszú távú kutatásban. A 15 éven át folytatott vizsgálatban 4582 kínai vett részt, akik 55 éven felüliek voltak. A kutatók arra az eredményre…

3 kapcsolódó hír

A csípős ételek növelhetik az időskori demencia kockázatát

Nosalty
-
  19.07.26 12:42 Egészség

Kiderült, hogy a rendszeres chilifogyasztás rossz hatással van az időskori kognitív funkciókra.

A csípős ételek növelhetik a demencia kockázatát

Közszolgálat
-
  19.07.27 03:30 Színes

A rendszeresen chilit vagy jalapeno paprikát fogyasztó idősebb embereknél nagyobb a kockázata a demencia kialakulásának – ezt állapították meg a ...

Rossz hír a csípős kaják kedvelőinek

Ugytudjuk
-
  19.07.26 15:50 Megyei

A rendszeresen chilit vagy jalapeno paprikát fogyasztó idősebb embereknél nagyobb a kockázata a demencia kialakulásának.