Bige: még mindig bízunk a magyar igazságszolgáltatásban

HVG
-
  19.07.24 14:03 Gazdaság

Akár 20 százalékos áremelkedést is hozhat, ha bezár a szolnoki műtrágyagyár – mondta az agrarszektor.hu-nak Bige László.

5 kapcsolódó hír

Komoly drágulás jöhet - megszólalt a bajba került magyar milliárdos

Napi
-
  19.07.24 12:00 Belföld

Ha a szolnoki gyár elesik, akkor az akár 20 százalékos áremelkedést is hozhat a magyar műtrágyapiacon - mondta Bige László az Agrárszektor.hu-nak.

Csuklóztatják az egyik leggazdagabb magyart

24
-
  19.07.24 09:54 Gazdaság

Bige gyárára rászállt a katasztrófavédelem. Más üzemnél robbanás történt, ott fel sem merült, hogy esetleg bezárják. Áll a cég, két hónapja fizeti a dolgozókat.

Bige: akár 20 százalékos áremelkedést is hozhat, ha bezár a műtrágyagyár

Agrárszektor
-
  19.07.24 07:15 Mezőgazdaság

Az üzemben dolgozók sorsára és a gazdák érdekeire apellál Bige László, amikor azt kéri, legyen gyorsan vége a bírósági procedúrának, és ismét normális mederben folyhasson a termelés a szolnoki műtrágyagyárban. Az agrárszektor.hu-nak azt mondta, nagy hatással lenne a piacra, ha a Bige Holdingnak le kellene húznia a rolót.

Nagyot drágulhat a műtrágya, ha bezár Bige László gyára

HelloVidék
-
  19.07.24 09:00 Gazdaság

Az üzemben dolgozók sorsára és a gazdák érdekeire apellál Bige László, amikor azt kéri, legyen gyorsan vége a bírósági procedúrának, és ismét normális mederben folyhasson a termelés a szolnoki műtrágyagyárban. Az agrarszektor.hu-nak azt mondta, nagy hatással lenne a piacra, ha a Bige Holdingnak le kellene húznia a rolót.

Bige: ötödével drágulhat a műtrágya a gazdáknak, ha bezár a szolnoki gyár

Forbes
-
  19.07.24 09:55 Gazdaság

Az Agrárszektor.hu-nak nyilatkozott a szorult helyzetbe került magyar műtrágyakirály. A szolnoki gyár továbbra sem nyithatott újra.