Döbbenet: Berki bocsánatot kér, és ebédelni hívja Rónait

ATV
-
  19.07.24 15:51 Belföld

"Kedves Zsanett! Sajnálom, hogy Önnel még személyesen nem találkoztam, de nagyon tetszik ahogyan itt kiáll a férje, Egon mellett." - kezdi Berki Krisztián hozzászólását, melyet Rónai Egon feleségének Facebook-posztja alatt hagyott.

4 kapcsolódó hír

Folytatódik a balhé: Rónai Egon felesége visszavágott Berki Krisztiánnak

Szeretlek Magyarország
-
  19.07.24 18:03 Bulvár

Berki azt írta, miután kiviharzott az ATV stúdiójából: jön neki eggyel a műsorvezető felesége, amiért megnevettette a férjét. A válasz se késett sokáig.

Megszólalt Rónai Egon felesége Berki ATV-s kirohanása után

Propeller
-
  19.07.24 23:21 Belföld

Emlékezeteset alakított az ATV stúdiójában Berki Krisztián, aki nemrég jelentette be, hogy elindul Budapest főpolgármesteri címéért. A celeb sér­tő­döt­ten hagyta ott az ATV Egye­nes be­széd című mű­so­rá­t, mert sze­rinte Rónai Egon rossz­in­du­la­túan állt hozzá, mert ő nem MTK, hanem Fradi druk­ker. Berki azt…

Berki megjegyzése kiverte a biztosítékot a nőknél

Cafeblog
-
  19.07.25 12:57 Blog

Amikor Berki Krisztián kisétált a medencéből és rákezdte hogy indul gyönyörű fővárosunk Budapest főpolgármesteri címéért még csak meg...

Így vágott vissza Rónai Egon felesége Berkinek!

Blikk
-
  19.07.24 16:13 Bulvár

Rónai Egon felesége a közösségi oldalán reagált arra a csípős megjegyzésre, amit Berki Krisztián szánt férjének nem sokkal azt követően, hogy kiviharzott az ATV stúdiójából, jól megmosolyogtatva ezzel az Egyenes beszéd házigazdáját.