Szárnyal az infláció, a jegybank mégsem lép

Propeller
-
  19.07.23 17:05 Belföld

Még jó ideig fenntarthatja a jelenlegi monetáris kondíciókat a Magyar Nemzeti Bank (MNB), amely továbbra is kivár a szigorítással az elemzők szerint, akik a várakozásokkal megegyezőnek nevezték a monetáris tanács keddi döntését a kamatok és kondíciók fenntartásáról. Molnár Dániel, a Századvég Gazdaságkutató Zrt. makrogazdasági…

5 kapcsolódó hír

Itt az MNB kamatdöntése!

Portfolio
-
  19.07.23 14:00 Gazdaság

A várakozásoknak megfelelően nem változtatott a kamatkondíciókon az MNB Monetáris Tanácsa kedden. Egy óra múlva jön a közlemény is, ami talán tartogathat érdekességeket, hiszen a globális jegybankok egyre valószínűbb, hogy a lazítás...

Továbbra is kivár a jegybank

ProfitLine
-
  19.07.23 18:00 Gazdaság

Még jó ideig fenntarthatja a jelenlegi monetáris kondíciókat a Magyar Nemzeti Bank (MNB), amely továbbra is kivár a szigorítással az MTI által megkérdezett elemzők szerint, akik a várakozásokkal megegyezőnek nevezték a monetáris tanács keddi döntését a kamatok és kondíciók fenntartásáról.

Indokolt az MNB: a második fél év lesz meghatározó

Infostart
-
  19.07.23 18:30 Gazdaság

A fogyasztói árak emelkedésének üteme a nyári hónapokban a Magyar Nemzeti Bank (MNB) várakozásainak megfelelően csökkenésnek indult, a beérkezett adatok megerősítik a júniusi inflációs jelentés alappályáját - írta kamatdöntő ülése után a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa.

A monetáris tanács nem változtatott az alapkamaton

KamaraOnline
-
  19.07.24 09:54 Gazdaság

A monetáris tanács nem változtatott az alapkamat 0,90 százalékos szintjén, és a kamatfolyosót is változatlanul hagyta - közölte a Magyar Nemzeti Bank. A döntés megfelelt az elemzői várakozásoknak.

Úgy tűnik, kivár a hazai jegybank

TőzsdeFórum
-
  19.07.23 18:00 Életmód

A várakozásoknak megfelelően nem változtak a monetáris kondíciók.