Százfős munkásszállót alakítanak ki Egerben, háromszázmilliót adnak rá az adófizetők

Propeller
-
  19.07.22 19:48 Belföld

Háromszázmillió forintos kormányzati támogatással, félmilliárd forintból több mint százszemélyes munkásszállót alakítanak ki Egerben – jelentette be hétfői sajtótájékoztatóján a megyeszékhely polgármestere. Fotó: Komka Péter/MTI Habis László hangsúlyozta: nem csupán nagy értékű, de Eger mellett a környező mintegy negyven település lakói…

5 kapcsolódó hír

Egerben is épül munkásszálló kormánytámogatással

Napi
-
  19.07.22 18:33 Otthon

Háromszázmillió forintos kormányzati támogatással, félmilliárd forintból több mint százszemélyes munkásszállót alakítanak ki Egerben - jelentette be az MTI szerint Habis László polgármester.

Új munkásszállót alakítanak ki Egerben

ProfitLine
-
  19.07.23 02:00 Gazdaság

Háromszázmillió forintos kormányzati támogatással, félmilliárd forintból több mint százszemélyes munkásszállót alakítanak ki Egerben - jelentette be hétfői sajtótájékoztatóján a megyeszékhely polgármestere.

Munkásszálló épül Egerben

autopro
-
  19.07.23 10:29 

Félmilliárd forintból több mint százszemélyes munkásszállót alakítanak ki Egerben.

Egerben továbbra is ápolják a lengyel-magyar kapcsolatot

Heol
-
  19.07.23 15:52 Belföld

A Kisasszony temetőben található lengyel katonai sírok felújításáról egyeztetett kedden délelőtt a megyeszékhelyen Habis László polgármester Marcin Sokolowskival, a Lengyel Köztársaság budapesti nagykövetségének konzuljával.

Félmilliárd forintból munkásszállót alakítanak ki Egerben

Közszolgálat
-
  19.07.22 20:50 Belföld

Háromszázmillió forintos kormányzati támogatással, félmilliárd forintból több mint százszemélyes munkásszállót alakítanak ki Egerben – jelentette be hétfői sajtótájékoztatóján a megyeszékhely ...