Csúfosan leszerepelt Magyarország a jogállamiságot értékelő listán

HVG
-
  19.07.22 17:09 Belföld

Joguralom tekintetében a legutolsók lettünk.

6 kapcsolódó hír

Nem áll túl jól Magyarország a jogállamisági listán

ATV
-
  19.07.22 18:27 Belföld

Nagyon rosszul szerepelt Magyarország a jogállamiság helyzetét értékelő listán – írta a Helsinki Bizottság. A világ országait vizsgáló World Justice Project felmérése szerint joguralom tekintetében az EU-t, az EFTA-országokat és Észak-Amerikát tekintve Magyarország a legutolsó helyre került.

Afrikai és közel-keleti ország is előzi Magyarországot a jogállamiság érvényesülésében egy világszintű felmérés szerint

168 Óra Online
-
  19.07.22 17:38 Belföld

Nagyon rosszul szerepelt Magyarország a jogállamiság helyzetét értékelő listán – írta Facebook-oldalán a Magyar Helsinki Bizottság. A világ országait vizsgáló World Justice project felmérése szerint joguralom tekintetében az EU-t, az EFTA-országokat és Észak-Amerikát tekintve Magyarország a legutolsó helyre került.

Újabb lista, amelyen Magyarország az utolsó

24
-
  19.07.22 19:48 Külföld

Joguralom tekintetében hazánk végzett a legutolsó helyen egy friss kutatásban.

Botswana is előrébb van jogállamiságban mint Magyarország

OLKT
-
  19.07.23 08:52 Belföld

A béka feneke alatt a hazai jogállamiság Magyar Helsinki Bizottság szerint. A közösségi oldalukon egy friss nemzetközi felmérés eredményeire hivatkozva állítják. Joguralom tekintetében az Eu-t, az Efta-országokat és Észak-Amerikát tekintve Magyarország a legutolsó, a világon pedig az 57. a vizsgált 126 ország közül a World Justice…

Siralmas a jogállamiság helyzete Magyarországon

Hírklikk
-
  19.07.22 19:45 Belföld

Kifejezetten rosszul szerepelt Magyarország a jogállamiság helyzetét értékelő listán – írta a Helsinki Bizottság. A világ országait vizsgáló World Justice Project felmérése szerint joguralom tekintetében az EU-t, az EFTA-országokat és Észak-Amerikát tekintve Magyarország a legutolsó helyre került.

„Kút mélyén a magyar jogállam”

Magyar Narancs
-
  19.07.22 19:40 Vélemény

Utolsó helyen kullog Magyarország a Word Justice Project listáján: joguralom tekintetében mi vagyunk a legrosszabbak az Európai Unióban.