A Művészetek Völgye csatlakozott a balatoni kerékpáros fejlesztésekhez

Magyar Nemzet
-
  19.07.22 17:39 Gazdaság

A fesztiválra ellátogatók idén először olyan vezetett túrákon ismerkedhetnek meg a környék tájaival, amelyek egyike a jövő évi Giro d'Italia magyarországi útvonalát is érinti.

6 kapcsolódó hír

A Művészetek Völgye csatlakozott a balatoni kerékpáros fejlesztésekhez

Kanizsa Újság
-
  19.07.23 12:50 Kultúra

A Művészetek Völgye is csatlakozott a Balaton-környéki kerékpáros fejlesztésekhez. A fesztiválra ellátogatók a BringaVölgy-Tekerő Programok keretében idén először olyan vezetett túrákon ismerkedhetnek meg a környék tájaival, amelyek egyike a jövő évi Giro d'Italia magyarországi útvonalát is érinti.

A Művészetek Völgye is csatlakozott a balatoni kerékpáros fejlesztésekhez

Velo
-
  19.07.22 21:09 Sport

 A Művészetek Völgye is csatlakozott a Balaton környéki kerékpáros fejlesztésekhez. A fesztiválra ellátogatók a BringaVölgy-Tekerő Programok keretében idén először olyan vezetett túrákon ismerkedhetnek meg a környék legszebb tájaival, amelyek egyike a jövő évi Giro d’Italia magyarországi útvonalát is érinti.   Révész Máriusz Aktív…

Kerékpáros fejlesztések a Művészetek Völgyében

hírbalaton
-
  19.07.22 18:02 Belföld

A Művészetek Völgye is csatlakozott a Balaton-környéki kerékpáros fejlesztésekhez. A fesztiválra ellátogatók a BringaVölgy-Tekerő Programok keretében idén először olyan vezetett túrákon ismerkedhetnek meg a környék tájaival, amelyek egyike a jövő évi Giro d’Italia magyarországi útvonalát is érinti. Kétmilliárd forint uniós támogatást…

Csatlakozott a balatoni kerékpáros fejlesztésekhez a Művészetek Völgye

Alon
-
  19.07.23 08:00 Megyei

A Művészetek Völgye csatlakozott a balatoni kerékpáros fejlesztésekhez.

A Művészetek Völgye csatlakozott a balatoni kerékpáros fejlesztésekhez

Turizmus.com
-
  19.07.22 17:26 Utazás

A fesztiválra ellátogatók a BringaVölgy-Tekerő Programok keretében idén először olyan vezetett túrákon ismerkedhetnek meg a környék tájaival, amelyek egyike a jövő évi Giro d'Italia magyarországi útvonalát is érinti.

Csatlakozott a balatoni kerékpáros fejlesztésekhez a Művészetek Völgye

hirado.hu
-
  19.07.22 18:21 Belföld

1,2 milliárdot ebben régióban használnak fel.