Vívó-vb: büszkék lehetünk a magyar csapatra

888
-
  19.07.23 21:00 Sport

A szövetségi kapitány összességében elégedett a magyar válogatott szereplésével a budapesti olimpiai kvalifikációs vívó-világbajnokságon, és külön is kiemelte a párbajtőrözőknél győztes Siklósi Gergely, valamint a két második hellyel záró férfi kardozók teljesítményét.

4 kapcsolódó hír

Faragó Tamás: kellenek az ilyen csodák

Infostart
-
  19.07.23 16:31 Sport

A klasszisok voltak a kulcsai Ausztrália legyőzésének - vélekedett az InfoRádióban a magyar férfi vízilabda-válogatott vb-elődöntőbe jutása után Faragó Tamás olimpiai és világbajnok vízilabdázó.

A fegyelem aratott diadalt

Feol
-
  19.07.22 21:50 Sport

A Dél-Koreában zajló vizes világbajnokság vízilabdatornáján Olaszország ellen kellett kivívnia a továbbjutást Bíró Attila lányainak.

Vizes vb: Nem rakok extra terhet a lányokra – Bíró

NSO
-
  19.07.22 13:38 Vízilabda

Mint ismert, a magyar női vízilabda-válogatott 7–6-ra legyőzte Olaszországot a kvangdzsui vizes világbajnokság negyeddöntőjében, így bejutott a legjobb négy közé, ahol Spanyolország vár rá. Bíró Attila elmondta: nem rak extra terhet a lányokra, nem mi leszünk a favoritok az elődöntőben.

Nagy siker: elődöntős a magyar férfi vízilabda-válogatott a vizes vb-n

Blikk
-
  19.07.23 11:41 Sport

A magyar férfi vízilabda-válogatott drámai küzdelemben 10-9-re legyőzte Ausztrália csapatát, így bejutott az elődöntőbe a kvangdzsui olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.