A magyar kormány folytatja a 75 milliárd forintos vajdasági fejlesztéseket

ATV
-
  19.07.19 15:19 Belföld

Azokat lehet támogatni, akik akarják, hogy támogassák őket, a vajdasági vállalkozók pedig ilyenek, ezért is sikeres a vajdasági gazdaságfejlesztési program, amely a következő években is folytatódik - hangsúlyozta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter pénteken Szabadkán.

7 kapcsolódó hír

Folytatódik a sikeres vajdasági gazdaságfejlesztési program

Lokál
-
  19.07.19 15:06 Belföld

Azokat lehet támogatni, akik akarják, hogy támogassák őket, a vajdasági vállalkozók pedig ilyenek, ezért is sikeres a vajdasági gazdaságfejlesztési program, amely a következő években is folytatódik - hangsúlyozta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter pénteken Szabadkán.

Palkovics László: a tartósabb megtorpanás egyelőre még várat magára a járműiparban

Portfolio
-
  19.07.18 15:30 Gazdaság

Az autóipar közelmúltját Palkovics László innovációs és technológiai miniszter értékelte az Autopro.hu portálnak adott interjújában. Az interjúban elhangzott legfontosabb megállapítások: A magyar járműipar ezer szálon kötődik...

A Telenor épp akkor kerülhet állami résztulajdonba, amikor indul az 5G tender

Media1
-
  19.07.17 18:48 Mobiltech

A Népszava forrásai azt állították, hogy tulajdonrészt vásárolna az állam a Telenorban. Az érintettek a sajtóhírek ellenére egyelőre hallgatnak, bár korábban Palkovics László innovációs miniszter tett már egy arra utaló kijelentést, hogy az állam részt vehet az 5G mobilhálózat kiépítésében.

Palkovics: folytatódik a vajdasági gazdaságfejlesztési program

Az Üzlet
-
  19.07.19 15:27 Gazdaság

Azokat lehet támogatni, akik akarják, hogy támogassák őket, a vajdasági vállalkozók pedig ilyenek, ezért is sikeres a vajdasági gazdaságfejlesztési program, amely a következő években is folytatódik - hangsúlyozta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter Szabadkán. The post Palkovics: folytatódik a vajdasági gazdaságfejlesztési…

Állami támogatással csábítják a befektetőket a szegedi innovációs parkba

Napi
-
  19.07.18 17:47 Infotech

Folytatódik a szegedi lézeres kutatóközpont (ELI-ALPS) szomszédságában a science park kialakítása - közölte Palkovics László innovációs és technológiai miniszter.

Palkovics: Nemcsak a kormánynak vannak tennivalói, hanem az önkormányzatnak is

Délmagyar
-
  19.07.18 19:20 Megyei

Folytatódik a szegedi lézeres kutatóközpont, az ELI-ALPS szomszédságában a Science Park kialakítása - tudatta csütörtökön Palkovics László innovációs és technológiai miniszter. A politikus Bártfai-Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős miniszterrel több tárgyalást is folytatott a városban a kutatások, fejlesztések kapcsán.

Palkovics: folytatódik a szegedi science park kialakítása

OrientPress
-
  19.07.19 09:50 Belföld

Folytatódik a szegedi lézeres kutatóközpont (ELI-Alps) szomszédságában a science park kialakítása – közölte az innovációs és technológiai miniszter csütörtökön Szegeden. Palkovics László Bártfai-Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszterrel a lézeres kutatóközpontban tett látogatását követően újságíróknak…