Saját maguknak mondanak ellent az ellenzéki pártok

HírTV
-
  19.07.18 07:12 Vélemény

Nem akarták összegyurcsányozni magukat a Momentum politikusai, ezért maradtak ki korábban az ellenzéki összefogásokból.

10 kapcsolódó hír

Szakértő: Most fog elkezdődni az ellenzéki alkudozás

Magyar Nemzet
-
  19.07.19 13:25 Belföld

Az ellenzéki pártok között áprilisban kötött megállapodások az EP-választási eredmények és az azt követkő közvélemény-kutatások fényében megváltozni látszanak – mondta Deák Dániel.

Miklósi Ilona független jelöltet egyöntetűen támogatja az ellenzék

Körös Hírcentrum
-
  19.07.19 16:30 Megyei

Bemutatták Kötegyán polgármesterjelöltjét, Miklósi Ilonát. A gyulai sajtótájékoztatón Pluhár László (MSZP), Elek polgármestere elmondta, hogy mennyire fontos a pártok együttműködése főként a kisebb településeken, falvakban. Ezt az összefogást most mi sem bizonyítja jobban, mint hogy Miklósi Ilona független polgármester jelöltet a teljes…

A Mi hazánk is polgármesterjelöltet indít Miskolcon

Borsod24
-
  19.07.19 14:56 Megyei

Pénteken bejelentették, hogy Fülöp Erik a Mi Hazánk színeiben indul a a polgármesteri székért Miskolcon. Ő volt már Tiszavasvári polgármestere is korábban, jelenleg független országgyűlési képviselő. Pályafutását a Jobbikban kezdte, azonban miután a párt kihátrált a szélsőjobboldali politikából, kilépett még 2018-ban. Miskolcon olyan ellenfelekkel

Összefogással indul függetlenként Miklósi Ilona

Beol
-
  19.07.19 13:09 Belföld

Függetlenként, de az MSZP, a DK, az LMP, a PM, a Liberális Párt, a Jobbik, a Momentum és a Kossuth Körök támogatásával indul Miklósi Ilona polgármesterjelöltként Kötegyánban.

Újabb pengeváltások az MSZP és a DK között

Promenad
-
  19.07.19 08:19 Színes

A Gyurcsányékhoz húzó hírportál Szekeres Imre lealkoholistázásával, a Momentum pedig az „összegyurcsányozódástól” való félelemmel színesíti az ellenzéki összefogást - osztotta meg a Magyar Hírlap.

Ellenzéki összefogás Szolnokon is!

Zsúrpubi
-
  19.07.18 17:30 Választás

„A Jobbik, az LMP, az MSZP és a DK szolnoki szervezetei megállapodást kötöttek a 2019-es önkormányzati választáson történő együttműködésről” – mondták el a sajtótájékoztatón a pártok helyi vezetői Jász-Nagykun-Szolnok megye legfontosabb városában. A választási együttműködést egyelőre a Momentum nélkül jelentették be, de…

24.hu: Márki-Zayék miatt borulhat az ellenzéki összefogás Szolnokon

Promenad
-
  19.07.19 14:31 Színes

Csütörtökön közös sajtótájékoztatót tartott Szolnokon a helyi MSZP, DK, Jobbik és LMP, ahol bejelentették, hogy szervezeteik megállapodást kötöttek a 2019-es önkormányzati választáson történő együttműködésről.

Balog Róbert az ellenzék jelöltje Pesterzsébeten

Hírklikk
-
  19.07.19 13:05 Belföld

Balog Róbert, a Főtáv főosztályvezetője az ellenzéki pártok, a Demokratikus Koalíció (DK), az LMP, az MSZP, a Momentum és a Párbeszéd polgármesterjelöltje a főváros XX. kerületében, Pesterzsébeten.

24.hu: Márki-Zayék miatt borulhat az ellenzéki összefogás Szolnokon

Vásárhely24
-
  19.07.19 14:14 Belföld

Csütörtökön közös sajtótájékoztatót tartott Szolnokon a helyi MSZP, DK, Jobbik és LMP, ahol bejelentették, hogy szervezeteik megállapodást kötöttek a 2019-es önkormányzati választáson történő együttműködésről.