Bige-ügy: újabb fordulat a bezárt gyár körül

HVG
-
  19.07.17 10:20 Gazdaság

Most éppen a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság fellebbezett a megnyitást engedélyező bírósági döntés ellen.

6 kapcsolódó hír

Újabb ütést vittek be a magyar milliárdosra

Napi
-
  19.07.17 08:35 Belföld

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság fellebbezett az ellen a bírósági döntés ellen, amely alapján újraindíthatta volna gyárát Bige László milliárdos, így tovább nyúlik az ügy, miközben a leállított üzem elveszti piacait.

Zárva marad a műtrágyagyár

Agrotrend
-
  19.07.17 11:01 Gazdaság

Fellebbezett a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a Debreceni Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság Bige Holding Kft.-nek kedvező, köztes végzése ellen, így egy darabig még biztos zárva marad a műtrágyakirály gyára.

Újabb akadályok tornyosulnak Bige László előtt

Infostart
-
  19.07.17 11:49 Gazdaság

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság fellebbezett, nyolc napig a felperes tehet észrevételeket. A gyors döntést az ítélkezési szünet is hátráltatja.

Tovább nyúlik Bige ügye

Népszava
-
  19.07.17 07:30 Gazdaság

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság fellebbezett, nyolc napig a felperes tehet észrevételeket. A gyors döntést hátráltatja az ítélkezési szünet.

Az ügyészség az ítélkezési szünetben is bíróság elé állítja a bűncselekmények elkövetőit

Debreceni Nap
-
  19.07.16 11:06 Megyei

A büntetőeljárást gyorsító bíróság elé állítás működését az ítélkezési szünet nem érinti, sok ügyben nyáron is gyors ítélet születhet. A bíróság elé állítás egy büntetőeljárást gyorsító külön eljárás, amely lényege, hogy az elkövetés után mielőbb, akár hosszadalmasabb tárgyalás nélkül bírói döntés születhessen. A gyorsított eljárás feltétele, hogy

Az ítélkezési szünetben is dolgozik a megyei főügyészség

Dehir
-
  19.07.16 08:17 Megyei

Debrecen - A büntetőeljárást gyorsító bíróság elé állítás működését az ítélkezési szünet nem érinti, sok ügyben nyáron is gyors ítélet születhet.