Dömötör: A Momentum már túltett az SZDSZ-en

Mandiner
-
  19.07.15 14:00 Belföld

Elfogadhatatlannak tartotta a Bayer Show-ban a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára, hogy az ellenzék előre kitervelt módon, tudatosan próbálja megfúrni a magyar képviselők jelöltségét az Európai Parlament szakbizottságaiban.

4 kapcsolódó hír

Dömötör Csaba: Az ellenzék tudatosan gyengíti a magyar képviseletet

Magyar Nemzet
-
  19.07.15 12:36 Belföld

Elfogadhatatlannak tartja Dömötör Csaba, hogy az ellenzék előre kitervelt módon, tudatosan próbálja megfúrni a magyar képviselők jelöltségét az Európai Parlament szakbizottságaiban.

"Az ellenzék erkölcsileg hazaárulást követett el"

Hírklikk
-
  19.07.15 05:49 Belföld

Elfogadhatatlannak tartja Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára, hogy az ellenzék előre kitervelt módon, tudatosan próbálja megfúrni a magyar képviselők jelöltségét az Európai Parlament szakbizottságaiban. A politikus a Bayer showban úgy értékelt, az ellenzéki képviselők által folytatott példátlan aknamunka…

Az ellenzék tudatosan gyengíti a magyar képviseletet

Gondola
-
  19.07.15 13:00 Belföld

Elfogadhatatlannak tartja Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára, hogy az ellenzék előre kitervelt módon, tudatosan próbálja megfúrni a magyar képviselők jelöltségét az Európai Parlament szakbizottságaiban.

Dömötör: Az ellenzék tudatosan gyengíti a magyar képviseletet

Promenad
-
  19.07.15 07:17 Megyei

Elfogadhatatlannak tartja Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára, hogy az ellenzék előre kitervelt módon, tudatosan próbálja megfúrni a magyar képviselők jelöltségét az Európai Parlament szakbizottságaiban. A politikus a nyári szünet előtti utolsó Bayer showban úgy értékelt, az ellenzéki képviselők által folytatott pé