Elfordulnak a lakáspiactól az ingatlanbefektetők - friss felmérés érkezett

Napi
-
  19.07.11 15:35 Otthon

A legnagyobb közép-európai ingatlanpiaci szereplők optimisták a jövőt illetően és növekedést várnak a közép-európai ingatlanpiacon. A Deloitte és a CEEQUA első alkalommal kiadott közös felmérése szerint a befektetők a lakóingatlanoktól az üzleti ingatlanok felé fordulnak, jelentős üzleti piaci potenciált látnak a diákotthonokban. Az ingatlanfejlesz

3 kapcsolódó hír

Bizakodók a közép-európai ingatlanpiaci szereplők

ProfitLine
-
  19.07.11 20:30 Gazdaság

Bizakodók a jövőre nézve a közép-európai ingatlanpiaci szereplők a Deloitte és a Ceequa legfrissebb közös felmérése szerint. Az ingatlanfejlesztők legnagyobb kihívásként a beépíthető telkek felkutatását és az e-kereskedelem növekvő szerepét nevezték meg.

Az ingatlanfejlesztők szerint kevés az üres telek

Turizmus.com
-
  19.07.11 17:47 Utazás

Bizakodók a jövőre nézve a közép-európai ingatlanpiaci szereplők a Deloitte és a CEEQUA legfrissebb közös felmérése szerint. A régió gyors gazdasági növekedése ösztönzően hatott az üzleti turizmusra fókuszáló szállodák iránti keresletre.

Optimisták a közép-európai ingatlanpiaci szereplők

VG
-
  19.07.11 19:59 Gazdaság

A magyar gazdaság gyors növekedése folytatódhat az idén, ennek hatásaként az ingatlanpiac iránti befektetői érdeklődés élénk maradhat az év második felében is.