Erre számítson, ha nyaralni készül: változik az Airbnb

Propeller
-
  19.07.11 17:56 Külföld

Volt eredménye az Európai Bizottság vizsgálatának, a cég több változtatást is bevezet, hogy megfeleljen a fogyasztóvédelmi szabályoknak. Engedett az Európai Bizottságnak az Airbnb és módosította az uniós fogyasztóvédelmi hatóságok által kifogásolt gyakorlatát. A rövidtávú lakáskiadást kínáló honlap üzemeltetőjét tavaly júliusban kezdték el…

14 kapcsolódó hír

Mostantól nem éri kellemetlen meglepetés, ha az Airbnb-n foglal

HVG
-
  19.07.11 16:01 Gazdaság

Volt eredménye az Európai Bizottság vizsgálatának, a cég több változtatást is bevezet, hogy megfeleljen a fogyasztóvédelmi szabályoknak.

Egy hosszú sztori ért véget: az EU ítéletet mondott az Airbnb felett

Pénzcentrum
-
  19.07.11 15:02 Gazdaság

Összhangba hozta szabályait a közösségi fogyasztóvédelmi előírásokkal az Airbnb online szállásközvetítő platform, így egyebek mellett átláthatóbban tüntetik fel az árakat az oldalon - közölte csütörtökön az Európai Bizottság. ...

Nem trükközik többet az Airbnb

Az Üzlet
-
  19.07.11 15:09 Gazdaság

Összhangba hozta szabályait az uniós fogyasztóvédelmi előírásokkal az Airbnb. Ígérik, az árakat is átláthatóbban tüntetik fel az oldalon. The post Nem trükközik többet az Airbnb appeared first on AzÜzlet.

Már teljesen rendben van az Airbnb

Azenpenzem
-
  19.07.11 15:02 Gazdaság

Az Európai Bizottság elégedetten jelezte: az Airbnb online szállásközvetítő platform összhangba hozta szabályait a közösségi fogyasztóvédelmi előírásokkal. Az érdeklődők így az idén már valós árakkal találkozhatnak.

Jó hírt kaptak nyaralók - fontos bejelentést tett az Európai Bizottság

Napi
-
  19.07.11 14:49 Külföld

Összhangba hozta szabályait a közösségi fogyasztóvédelmi előírásokkal az Airbnb online szállásközvetítő platform, így egyebek mellett átláthatóbban tüntetik fel az árakat az oldalon - közölte csütörtökön az Európai Bizottság.

Airbnb összhangba hozta szabályait az uniós fogyasztóvédelmi előírásokkal

Adó
-
  19.07.11 16:11 Cégvilág

Összhangba hozta szabályait a közösségi fogyasztóvédelmi előírásokkal az Airbnb online szállásközvetítő platform,  így egyebek mellett átláthatóbban tüntetik fel az árakat az oldalon - közölte az Európai Bizottság.

Az Airbnb összhangba hozta szabályait az uniós fogyasztóvédelmi előírásokkal

KamaraOnline
-
  19.07.12 11:58 Gazdaság

Összhangba hozta szabályait a közösségi fogyasztóvédelmi előírásokkal az Airbnb online szállásközvetítő platform, így egyebek mellett átláthatóbban tüntetik fel az árakat az oldalon - közölte az Európai Bizottság.

Az Európai Bizottság elégedett az Airbnb-vel

VG
-
  19.07.11 15:22 Utazás

Az online szállásközvetítő platform összhangba hozta szabályait az uniós fogyasztóvédelmi előírásokkal.

Az Airbnb eleget tett az EU kérésének

Turizmus.com
-
  19.07.11 14:32 Utazás

Összhangba hozta szabályait a közösségi fogyasztóvédelmi előírásokkal az Airbnb online szállásközvetítő platform. A jövőben egyebek mellett átláthatóbban tüntetik fel az árakat az oldalon.

Így változtat az Airbnb az uniós fogyasztóvédelmi szabályok miatt

Biztosítási Szemle
-
  19.07.11 15:00 Gazdaság

Az Európai Bizottság ma bejelentette, hogy az Airbnb a vele folytatott tárgyalások eredményeképpen továbbfejlesztette és teljes mértékben egyértelművé tette fogyasztói ajánlatainak megjelenítését, összhangba hozva azokat az uniós fogyasztóvédelmi jogi normákkal. Mindez azt követően történt, hogy az Európai Bizottság és az uniós…

Nem lesznek többé rejtett költségek

TőzsdeFórum
-
  19.07.11 15:00 Cégvilág

Az Airbnb összhangba hozta szabályait az uniós fogyasztóvédelmi előírásokkal.

Európai Bizottság: Megfelelően működik az Airbnb

Index
-
  19.07.11 14:49 Gazdaság

A fogyasztóvédelmi biztos tavaly jelezte a szállásközvetítőnek, hogy félrevezetően hirdet.

Európai Bizottság: az Airbnb összhangba hozta szabályait az uniós fogyasztóvédelmi előírásokkal

Trademagazin
-
  19.07.11 09:22 Gazdaság

Összhangba hozta szabályait a közösségi fogyasztóvédelmi előírásokkal az Airbnb online szállásközvetítő platform, így egyebek mellett átláthatóbban tüntetik fel az árakat az oldalon – közölte csütörtökön az Európai Bizottság. A brüsszeli