A német fejlesztési miniszter új nemzetközi akció keretében hozna migránsokat Európába

888.hu
-
  19.07.08 11:45 Külföld

Új nemzetközi mentőakció életre hívását szorgalmazza Gerd Müller, a német szövetségi kormány fejlesztési minisztere a migránsok megsegítésére, miután a Sophia nevű uniós művelet keretében a tengeri járőrözés mostanra véget ért – derül ki abból az interjúból, amely hétfőn jelent meg a Neue Osnabrücker Zeitung című regionális lapban.

7 kapcsolódó hír

Új tengeri „migránsmentő” akciót szorgalmaz egy német miniszter

Mandiner
-
  19.07.08 11:44 Külföld

Azonnali intézkedést vár Gerd Müller az Európai Bizottságtól, akár a tagállamok kihagyásával is.

Ne a holtak tengere legyen a Földközi-tenger

Propeller
-
  19.07.08 10:30 Külföld

Új nemzetközi mentőakció életre hívását szorgalmazza Gerd Müller, a német szövetségi kormány fejlesztési minisztere a menekültek megsegítésére, miután a Sophia nevű uniós művelet keretében a tengeri járőrözés mostanra véget ért – derül ki abból az interjúból, amely hétfőn jelent meg a Neue Osnabrücker Zeitung című regionális…

Nagyot lépnének előre a klímaharcban a németek

HVG
-
  19.07.07 20:35 Külföld

Pártokon átívelő, nemzeti klímakonszenzus megalkotását szorgalmazza a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) vezetője, Annegret Kramp-Karrenbauer - derül ki abból az interjúból, melyet vasárnap este sugárzott a ZDF német közszolgálati televízió.

Klímakonszenzust szorgalmaz a CDU vezetője

hirado.hu
-
  19.07.07 20:17 Tudomány

Pártokon átívelő, nemzeti klímakonszenzus megalkotását szorgalmazza Annegret Kramp-Karrenbauer.

Új nemzetközi mentőakciót szorgalmaz a Földközi-tengeren a német fejlesztési miniszter

Magyar Szó
-
  19.07.08 11:29 Külföld

Új nemzetközi mentőakció életre hívását szorgalmazza Gerd Müller, a német szövetségi kormány fejlesztési minisztere a menekültek megsegítésére, miután a Sophia nevű uniós művelet keretében a tengeri járőrözés mostanra véget ért - derül ki abból az interjúból, amely hétfőn jelent meg a Neue Osnabrücker Zeitung című regionális lapban.

Nemzeti klímakonszenzust szorgalmaz a német konzervatívok vezetője

Élő bolygónk
-
  19.07.08 14:02 Külföld

Pártokon átívelő nemzeti klímakonszenzus megalkotását szorgalmazza a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) vezetője, Annegret Kramp-Karrenbauer – derül ki abból az interjúból, melyet vasárnap este sugárzott a ZDF német közszolgálati televízió.

Nemzeti klímakonszenzust szorgalmaz a német konzervatívok vezetője

Debreceni Nap
-
  19.07.07 20:10 Külföld

Pártokon átívelő, nemzeti klímakonszenzus megalkotását szorgalmazza a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) vezetője, Annegret Kramp-Karrenbauer – derül ki abból az interjúból, melyet vasárnap este sugárzott a ZDF német közszolgálati televízió. A pártvezér az interjúban arra az álláspontra helyezkedett, hogy nem elég a kormányon belül és…