Búcsút mondtak az olimpiának a magyar kosárlabdás lányok

Propeller
-
  19.07.06 15:42 Sport

A magyar válogatott sima vereséget szenvedett szombaton Belgium csapatától a szerb-lett rendezésű női kosárlabda Európa-bajnokság alsóházi rájátszásában Belgrádban, így nem jutott ki az olimpiai selejtezőtornára. A csütörtöki negyeddöntőhöz hasonlóan a szombati programban is a legelső mérkőzés jutott a magyar válogatottnak, és a korai…

4 kapcsolódó hír

Nem jutott olimpiai selejtezőbe a női kosárválogatott

Népszava
-
  19.07.06 15:04 Sport

A magyar csapat sima vereséget szenvedett Belgium együttesétől a szerb-lett rendezésű női kosárlabda Európa-bajnokság alsóházi rájátszásában Belgrádban.

Könnyek a vereség után: elúszott az olimpia a női kosárválogatottnak

Blikk
-
  19.07.06 14:57 Sport

A magyar válogatott 72-56-ra kikapott szombaton Belgiumtól a szerb-lett rendezésű női kosárlabda Európa-bajnokság alsóházi rájátszásában Belgrádban, így nem jutott ki az olimpiai selejtezőtornára.

Női kosár Eb: „Valószínűleg ennyi volt” – könnyek közt búcsúzott a válogatott centere

NSO
-
  19.07.06 15:11 Kosárlabda

Mint arról beszámoltunk, a magyar női kosárlabda-válogatott 72–56-ra kikapott a belgáktól az olimpiai kvalifikációért folyó rájátszásban, így a szerb-lett közös rendezésű Európa-bajnokságon túl az ötkarikás álmoktól is búcsúzott. A találkozót követően a 32 esztendős Horti Dóra könnyek között értékelte a kontinensviadalt és köszönt el a…

Szerb-spanyol csúcsrangadó a döntőért

Wbasket
-
  19.07.05 18:58 Kosárlabda

Szombaton kerül sor a 2019-es női kosárlabda Európa-bajnokság elődöntőire. Franciaország - Nagy-Britannia és Spanyolország-Szerbia párosítások jönnek.