Péterfilléreket gyűjtenek vasárnap a katolikus templomokban

Hírklikk
-
  19.06.29 13:29 Belföld

A Magyar Katolikus Egyház vasárnap tartja országszerte a péterfillérek gyűjtését a templomokban. A felajánlott adományokat Ferenc pápa karitatív céljaira fordítják - közölte a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia sajtószolgálata az MTI-vel.

6 kapcsolódó hír

Péterfilléreket gyűjtenek vasárnap a katolikusok

OrientPress
-
  19.06.30 07:17 Belföld

A Magyar Katolikus Egyház vasárnap tartja országszerte a péterfillérek gyűjtését a templomokban. A felajánlott adományokat Ferenc pápa karitatív céljaira fordítják - közölte a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia sajtószolgálata.

Ferenc pápa karitatív céljaira gyűjtenek vasárnap a templomokban

Beol
-
  19.06.29 15:25 Életmód

Banki átutalással és postai csekken is adakozhatnak a hívek, tavaly 62 millió forintot adtak össze erre a célra a magyar katolikusok.

Ferenc pápa karitatív céljaira gyűjtenek vasárnap a katolikus templomokban

Debreceni Nap
-
  19.06.29 23:37 Külföld

A Magyar Katolikus Egyház vasárnap tartja országszerte a péterfillérek gyűjtését a templomokban. A felajánlott adományokat Ferenc pápa karitatív céljaira fordítják – közölte a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia sajtószolgálata az MTI-vel. A péterfillérek gyűjtését minden évben Szent Péter és Pál apostolok június 29-i ünnepe utáni vasárnap…

Péterfillérek Ferenc pápa karitatív céljaira

Szabad Magyar Szó
-
  19.06.29 17:51 Határtalan

A Magyar Katolikus Egyház vasárnap tartja országszerte a péterfillérek gyűjtését a templomokban. A felajánlott adományokat Ferenc pápa karitatív céljaira fordítják – közölte a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia sajtószolgálata. A péterfillérek gyűjtését minden évben Szent Péter és Pál apostolok június 29-i ünnepe utáni vasárnap tartják. Tavaly a

Ferenc pápa karitatív céljaira gyűjtenek vasárnap a katolikus templomokban

Dehir
-
  19.06.29 14:15 Megyei

Budapest - A Magyar Katolikus Egyház vasárnap tartja országszerte a péterfillérek gyűjtését a templomokban. A felajánlott adományokat Ferenc pápa karitatív céljaira fordítják.

Ferenc pápa karitatív céljaira gyűjtenek vasárnap a katolikus templomokban

Kanizsa Újság
-
  19.06.29 13:29 [N/A]

A Magyar Katolikus Egyház vasárnap tartja országszerte a péterfillérek gyűjtését a templomokban. A felajánlott adományokat Ferenc pápa karitatív céljaira fordítják.