A fogyasztóvédők segítenek a Tunéziában hagyott magyar turistáknak

HVG
-
  19.06.29 17:20 Gazdaság

Több mint száz fogyasztót érintett a tunéziai eset: sokan csak késéssel tudtak hazajönni, többen pedig még a külföldi repülőtéren vesztegelnek. A Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége felvállalja a magyar fogyasztók ügyét, akiknek akár kártérítés és díjengedmény is járhat – írta nyilatkozatában a FEOSZ, amely a feosz@feosz.hu e-mail…

4 kapcsolódó hír

Magyar turisták rekedtek Tunéziában

NLC
-
  19.06.29 18:54 Utazás

Sokan csak késéssel tudtak hazajönni, többen pedig még a külföldi repülőtéren vesztegelnek.

A FEOSZ felvállalta a Tunéziában rekedt magyarok ügyét

Napi
-
  19.06.29 18:40 Belföld

Sajtóértesülések több, mint 100 magyar utast érint az a tunéziai eset, amelynek során pénteken egy gép műszaki meghibásodása miatt nem tudtak hazajönni. Sokan még mindig Tunéziában rekedtek. A FEOSZ közölte, felvállalja a magyar érintettek ügyét.

Kint rostokoló magyar fogyasztók Tunéziában - a FEOSZ segítséget nyújt a károsultaknak!

ma.hu
-
  19.06.29 19:08 Belföld

Sajtóértesülések szerint több mint száz fogyasztót érintett a sajnálatos tunéziai eset, és sokan nem tudtak, többen pedig még mindig nem tudnak visszajönni Magyarországra, a külföldi reptéren vesztegelnek. A Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége felvállalja a magyar fogyasztók ügyét, akiknek akár kártérítés és díjengedmény is járhat.

Hazaértek a Tunéziában veszteglő magyar turisták

Turizmus.com
-
  19.06.30 10:17 Utazás

Több száz magyar utas rekedt a hétvégén Tunéziában repülőgépük műszaki hibája miatt. „Mindenki hazaérkezett, és a sajtóhírekkel ellentétben a történteknek semmi közük a robbantásokhoz” – a Kartago Tours cégvezetőjével tisztáztuk a helyzetet.