Visszalépésre bátorítaná Puzsért Kerpel-Fronius

HírTV
-
  19.06.28 12:05 Vélemény

Puzsér Róbert szerint Karácsony Gergely a parkolási maffia embere.

6 kapcsolódó hír

Karácsony az első vállalását teljesítette, Kerpel-Fronius tárgyalna Puzsérral

ATV
-
  19.06.27 18:14 Választás

Az első vállalását már teljesítette – jelentette be Karácsony Gergely. Azaz tárgyalt minden őt támogató párttal annak érdekében, hogy közös kampánycsapattal és közös stratégia mentén vágjanak neki az önkormányzati választásnak. A Momentum jelöltje, Kerpel-Fronius Gábor felajánlotta, hogy tárgyal Puzsér Róberttel, de Kálmán Olga is…

Puzsér és Karácsony kibékítésére vállalkozott a momentumos Kerpel-Fronius Gábor

168 Óra Online
-
  19.06.27 15:00 Választás

Mivel Puzsér Róbert, illetve a Sétáló Budapest stábja távol maradt az ellenzéki előválasztástól, továbbra sem garantált, hogy Tarlós Istvánnal szemben egyetlen ellenzéki kihívó álljon szemben az őszi önkormányzati választáson.

Vidéki dolgozókat rendelhetnek a fővárosi kormányablakokba, a létszámhiány enyhítésére - Hírösszefoglaló

Infostart
-
  19.06.27 21:56 [N/A]

Jelentős károkat okozott Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében és a zempléni térségben a hirtelen lezúdult eső és a szélvihar. Közös kampánystábot hoz létre az önkormányzati választás idejére négy ellenzéki párt,

Aktivisták hadával vennék be a fővárost

Magyar Nemzet
-
  19.06.28 06:19 Választás

Karácsony Gergely bejelentése szerint hetvenezer ellenzéki aktivista fogja személyesen felkeresni a fővárosiakat, s a főpolgármesteri választási kampány idejére létrehoznak egy többpárti politikai testületet is.

Karácsony Gergely: Nincs több politikai szarkavarás

Index
-
  19.06.26 18:21 Belföld

13 éve nem volt olyan választás, amely annyira kétesélyes lenne, mint az őszi önkormányzati választás Budapesten. Villáminterjú az előválasztás győztesével.

Összefogás: Karácsony Gergely szerint közös kampánystábot állít fel négy ellenzéki párt

Blikk
-
  19.06.27 17:31 Választás

Az MSZP, a Párbeszéd, a DK és a Momentum vezetői megállapodtak abban, hogy az őszi önkormányzati választási kampány idejére egy közös politikai testületet és közös operatív kampánystábot hoznak létre.