Orbán ultipartnere lehet a Corvinus elnöke

HVG
-
  19.06.27 15:33 Belföld

Anthony Radev kerül az egyetem elnöki székébe.

5 kapcsolódó hír

A McKinseytől érkezik a Corvinus Egyetem új vezetője

Növekedés
-
  19.06.28 06:20 Gazdaság

Amerikai mintára létrejön az egyetem elnöke tisztség a Budapesti Corvinus Egyetemen, a tisztséget Anthony Radev, a McKinsey & Company korábbi igazgatója tölti be - jelentette be Hernádi Zsolt, a Maecanas Universitatis Corvini Alapítvány elnöke, a Mol elnök-vezérigazgatója.

Anthony Radev, a néha Orbán Viktorral ultizgató és a MOL vezérével barátkozó üzletember lehet a Corvinus elnöke

168 Óra Online
-
  19.06.27 13:17 Belföld

Ma 14 órára Hernádi Zsolt, a Mol elnök-vezérigazgatója és a Budapesti Corvinus Egyetemet fenntartó alapítvány elnöke összehívta az egyetem dolgozóit és diákjait.

Anthony Rade lett a Corvinus elnöke

Napi
-
  19.06.27 20:47 Cégvilág

Amerikai mintára létrejön az egyetem elnöke tisztség a Budapesti Corvinus Egyetemen, a tisztséget Anthony Radev, a McKinsey & Company korábbi igazgatója tölti be - jelentette be Hernádi Zsolt, a Maecanas Universitatis Corvini Alapítvány elnöke, a Mol elnök-vezérigazgatója a Corvinuson tartott munkatársi értekezleten.

Megvan, ki lesz a Corvinus elnöke

Eduline
-
  19.06.28 08:00 Karrier

Amerikai mintára létrejön az egyetem elnöke tisztség a Budapesti Corvinus Egyetemen, a tisztséget Anthony Radev, a McKinsey & Company korábbi igazgatója tölti be - jelentette be Hernádi Zsolt, a Maecanas Universitatis Corvini Alapítvány elnöke, a Mol elnök-vezérigazgatója csütörtökön a Corvinuson tartott munkatársi értekezleten.

Corvinus: létrejön az egyetem elnöke tisztség, amelyet Anthony Radev tölt be

Debreceni Nap
-
  19.06.27 20:51 Belföld

Amerikai mintára létrejön az egyetem elnöke tisztség a Budapesti Corvinus Egyetemen, a tisztséget Anthony Radev, a McKinsey & Company korábbi igazgatója tölti be – jelentette be Hernádi Zsolt, a Maecanas Universitatis Corvini Alapítvány elnöke, a Mol elnök-vezérigazgatója csütörtökön a Corvinuson tartott munkatársi értekezleten. A…