Új stratégiával csökkentené a kormány a magyarok szeméthegyét

NRGreport
-
  19.06.25 16:06 Gazdaság

A készülő új hulladékstratégia célja, hogy a Magyarországon évente keletkező 3,8 millió tonna kommunális hulladékot jelentősen csökkentse - mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter hétfőn Budapesten, miután megbeszélést folytatott az Európai Bizottság környezetpolitikáért felelős biztosával. 

3 kapcsolódó hír

Palkovics László köszöntötte a Shell Eco-marathonra induló diákokat

Formula
-
  19.06.26 18:30 Sport

Az innovációs és technológiai miniszter a magyar csapatok fővédnökeként fogadta a diákokat, akik tegnap mutatták be különleges, sajátépítésű járműveiket a Hősök terén.

Új hulladékgazdálkodási stratégiát dolgoznak ki

OrientPress
-
  19.06.26 10:40 Gazdaság

A készülő új hulladékstratégia célja, hogy a Magyarországon évente keletkező 3,8 millió tonna kommunális hulladékot jelentősen csökkentse – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter hétfőn Budapesten, miután megbeszélést folytatott az Európai Bizottság környezetpolitikáért felelős biztosával.

Vegyesen teljesítünk a hulladékkal folyó küzdelemben

Élő bolygónk
-
  19.06.27 08:34 Életmód

Magyarország fontos lépéseket tesz a körforgásos gazdasági szerkezet létrehozására – mondta a Világgazdaságnak Karmenu Vella, a környezetpolitikáért, tengerügyekért és halászati politikáért felelős uniós biztos, miután Palkovics László innovációs és technológiai miniszterrel tárgyalt Budapesten.