Felvásárolják a Richter Gedeon partnerét – a befektetők nem örülnek

Privátbankár
-
  19.06.25 18:30 Pénzügy

A Richter Gedeon egyik fontos amerikai partnerét, az Allergant felvásárolja egy náluk is nagyobb gyógyszergyártó vállalat, az AbbVie. Az Allergan részvényesei nagyon jól járnak, egyik napról a másikra 30 százalékkal megugrott a papírjaik értéke.

5 kapcsolódó hír

Felvásárolnák a Richter Gedeon partnerét, hatalmasat zuhant az árfolyam

MFor
-
  19.06.25 19:09 Gazdaság

A Richter Gedeon egyik fontos amerikai partnerét, az Allergant felvásárolja egy náluk is nagyobb gyógyszergyártó vállalat, az AbbVie. Az Allergan részvényesei nagyon jól járnak, egyik napról a másikra 30 százalékkal megugrott a papírjaik értéke, ellenben a vételi ajánlatot adó társaságot nagyon megbüntették a befektetők.

Felvásárolnák a Richter amerikai partnerét

Portfolio
-
  19.06.26 13:14 Gazdaság

Kedden jelentették be, hogy az amerikai gyógyszergyártó, az AbbVie 63 milliárd dollárért megvásárolná az Allergant, a Botoxot gyártó cég forgalmazza az Egyesült Államokban a Richter fontos készítményét, a Vraylart is. Gyógyszeripari...

Felvásárolják a Richter partnerét

ProfitLine
-
  19.06.26 11:00 Gazdaság

Tegnap az AbbVie bejelentette, hogy 63 milliárd dollárért, azaz 45 százalékos felárral megveszi az Allergan részvényeit.

Megvásárolná az AbbVie a Richter üzleti partnerét

VG
-
  19.06.25 13:38 Pénzügy

Keddi közleményében az amerikai AbbVie gyógyszergyártó tudatta, hogy ajánlatot tesz az ír Allergan megvételére.

Ajánlatot tett az AbbVie – a Richter is érintett lehet

PharmaOnline
-
  19.06.26 09:45 Gazdaság

Az amerikai AbbVie gyógyszergyártó közleményben tudatta, hogy ajánlatot tesz az ír Allergan megvételére, amelynek egyik legfontosabb üzleti partnere a Richter ítja a Világgazdaság.