Felfüggesztették Nagyoroszi polgármesterét, mert 9 éve nem vett ki szabadságot

Propeller
-
  19.06.26 10:36 Belföld

Kilenc éve nem volt hajlandó szabadságra menni Nagyoroszi polgármestere, ezért a képviselő-testülete felfüggesztette őt a munkavégzés alól, majd fegyelmi eljárást kezdeményezett ellene – számolt be elsőként az ügyről a Nool.hu.  Gönczöl József már a tavalyi évről jelentős szabadságot hozott át erre az esztendőre. A…

5 kapcsolódó hír

Felfüggesztették Nagyoroszi polgármesterét, mert nem vette ki a szabadságát

HVG
-
  19.06.26 14:13 Belföld

Felfüggesztette a munkavégzés alól Gönczöl Józsefet, Nagyoroszi polgármesterét a nagyközség képviselő-testülete – írja a nool.hu. A Nógrád megyei hírportált szerint a testület azzal indokolta döntését, hogy a település vezetője évek óta nem hajlandó kivenni törvényileg előírt szabadságát. A polgármestert azzal vádolják, egyben és pénzben…

Kilenc éve nem volt szabadságon a nagyoroszi polgármester, ezért felfüggesztették

168 Óra Online
-
  19.06.26 11:03 Belföld

Kilenc éve nem volt hajlandó szabadságra menni Nagyoroszi polgármestere, ezért felfüggesztette a munkavégzés alól a nagyközség képviselő-testülete - írja a Nool.hu.

9 éve nem vett ki szabadságot, ezért felfüggesztették Nagyoroszi polgármesterét

Szeretlek Magyarország
-
  19.06.25 11:15 Belföld

Gönczöl József szerint meg akarják büntetni a képviselők azért, mert sokat dolgozik a faluért.

Fegyelmivel jutalmazták a férfit, aki 9 éve nem volt szabadságon

Blikk
-
  19.06.25 19:53 Belföld

Nagyoroszi ― Kilenc éve nem volt hajlandó szabadságra menni Nagyoroszi polgármestere, így a nógrádi község képviselő-testülete felfüggesztette őt a munkavégzés alól, majd fegyelmi eljárást kezdeményezett ellene.

A szabadság ára - Szénási Sándor jegyzete

Klubrádió
-
  19.06.25 18:01 Vélemény

Bebizonyosodott, hogy Gönczöl József polgármester hosszú időn keresztül folytatott, szándékos és a nagyközség érdekeit kirívóan sértő cselekmény elkövetésével vádolható, amely bűn abban merül ki, hogy a bürgermajszter évek óta nem veszi ki a szabadságát.