Fontos hír a hiányzó vitaminról

Infostart
-
  19.06.25 12:36 Belföld

Megérkezett az újabb K-vitamin szállítmány az egyik legnagyobb gyógyszer-nagykereskedőhöz - közölte az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet.

4 kapcsolódó hír

A gyógyszerhatóság további K-vitamin behozatalát engedélyezte

Debreceni Nap
-
  19.06.26 01:59 Belföld

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) a folyamatos ellátás érdekében több hónapra elegendő, összesen 58 200 doboz K-vitamin behozatalát engedélyezte külföldről öt nagykereskedőnek. A hatóság keddi, az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, hogy mivel legutóbb újabb K-vitamin-szállítmány…

MMS: végre két egészségügyi hatóság is feljelentést tett

Innoportal
-
  19.06.25 17:06 Tudomány

A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) és az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (Ogyéi) is büntetőfeljelentés tett az emberi szervezetre rendkívül ártalmas, úgynevezett MMS-cseppek forgalmazásával kapcsolatban. A témában tartott csütörtöki budapesti sajtótájékoztatón elhangzott: az Ogyéi…

Az OGYÉI további K-vitamin behozatalát engedélyezte

PharmaOnline
-
  19.06.25 14:54 Egészség

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) a folyamatos ellátás érdekében több hónapra elegendő, összesen 58 200 doboz K-vitamin behozatalát engedélyezte.

A gyógyszerhatóság további K-vitamin behozatalát engedélyezte

Pharmindex
-
  19.06.25 12:47 Egészség

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet a folyamatos ellátás érdekében több hónapra elegendő, összesen 58 200 doboz K-vitamin behozatalát engedélyezte külföldről öt nagykereskedőnek.