Tarlós István elmondta, sok mindent terveznek Budapesten

ATV
-
  19.06.21 21:10 Belföld

Október végén vagy november elején kezdik felújítani a Lánchidat és teljes környezetét, beleértve az Alagutat, továbbá a Clark Ádám és a Széchenyi István teret is - jelentette be a főpolgármester az InfoRádió Aréna című műsorában pénteken.

3 kapcsolódó hír

Tarlós: "Sok vitám van Orbán Viktorral"

Propeller
-
  19.06.21 23:17 Belföld

Október végén vagy november elején kezdik felújítani a Lánchidat és teljes környezetét, beleértve az Alagutat, továbbá a Clark Ádám és a Széchenyi István teret is – jelentette be a főpolgármester az InfoRádió Aréna című műsorában pénteken. Fotó: Kovács Tamás/MTI Tarlós István (Fidesz-KDNP) azt mondta, hogy ezenkívül sok minden mást is…

Nagy változtatásokat tervez a MÁV a balatoni vonatoknál

Infostart
-
  19.06.21 06:00 Belföld

A MÁV tervei szerint már a jövő év elején forgalomba állhat a három új emeletes motorvonat – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Homolya Róbert, a vasúttársaság elnök-vezérigazgatója.

Tarlós: október végétől megújulhat a Lánchíd és teljes környezete

Blikk
-
  19.06.21 21:50 Belföld

Október végén vagy november elején kezdik felújítani a Lánchidat és teljes környezetét, beleértve az Alagutat, továbbá a Clark Ádám és a Széchenyi István teret is – jelentette be a főpolgármester az InfoRádió Aréna című műsorában pénteken.