Karácsony Gergely visszaszólt Tiborcz Istvánnak, szerinte jobb, ha Orbán Viktor veje elkezd félrete…

168 Óra Online
-
  19.06.21 16:38 Belföld

Orbán Viktor miniszterelnök veje, Tiborcz István nemrég jelentette be, hogy személyiségi jogi pert indít Karácsony Gergely ellen, amiért az MSZP-Párbeszéd főpolgármester-jelöltje róla nevezte el a megválasztása esetén kivetendő luxusingatlan-adót. Karácsony Gergely reakciójára nem kellett sokat várni a politikus…

5 kapcsolódó hír

Tarlóssal elégedettek a budapestiek

Lokál
-
  19.06.21 00:01 Belföld

A Századvég megvizsgálta a főpolgármester-jelöltek népszerűségét, és a jelenlegi főpolgármester, Tarlós István tevékenységével kapcsolatos elégedettséget is. Az eredmények Tarlóst igazolják, az ellenzék ismét leszerepelt. 

Kerpel-Fronius Gábor: Meguntam tüntetésekre járni

Mandiner
-
  19.06.20 09:51 Vélemény

Főpolgármesterként jóval nagyobb hatásom lenne a valóság alakítására.

"A Fidesz megint hazudik" - Karácsonynak lesz még egy pere

HVG
-
  19.06.21 20:59 Belföld

Túlárazással és fapusztítással vádolta meg Karácsony Gergelyt egy fideszes politikus, mire az MSZP-P főpolgármester-jelöltje azt mondta: "Találkozunk a bíróságon". Ez pénteken már a második bejelentett per, amiben a Párbeszéd-politikus érintett.

Itt egy hamisíthatatlan közvélemény-kutatás az előválasztásról

Hírklikk
-
  19.06.20 22:40 Belföld

Június 20-án elkezdődött a szűk egy hétig tartó főpolgármester-jelölti előválasztás Budapesten, ahol a fideszes Tarlós István kihívóját keresi az ellenzék. Három jelölt állt a startvonalhoz: Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd jelöltjeként, a momentumos Kerpel-Fronius Gábor, illetve a Demokratikus Koalíció támogatását bíró Kálmán Olga.

A Momentum főpolgármester-jelöltje nem ígér csodákat, de együttműködést igen

RTL Klub
-
  19.06.21 18:24 [N/A]

Nem ígér csodákat, de együttműködést igen. Szeretné megszólítani a Fideszből kiábrándult jobboldaliakat és a baloldali szavazókat is. Kerpel-Fronius Gábor a főpolgármesteri előválasztás egyik jelöltje. A Momentumot képviseli, és szerinte sok munkával leküzdhető hátrány, hogy kevésbé ismert a versenytársainál. Főpolgármesterként legelőször a…