Bundesbank: ellenszélbe került a német gazdaság

Az Üzlet
-
  19.06.17 16:00 Gazdaság

A második negyedévben enyhén zsugorodik a német gazdaság, kifutnak azok a hatások, amelyek az első negyedévben figyelemre méltóan hozzájárultak a GDP növekedéséhez - írja havi jelentésében a Bundesbank. The post Bundesbank: ellenszélbe került a német gazdaság appeared first on AzÜzlet.

6 kapcsolódó hír

Ellenszélben a német gazdaság

autopro
-
  19.06.17 17:01 

A második negyedévben enyhén zsugorodik a német gazdaság, kifutnak azok a hatások, amelyek az első negyedévben figyelemre méltóan hozzájárultak a GDP növekedéséhez.

Sötét jóslat érkezett Németországról

Portfolio
-
  19.06.17 13:52 Gazdaság

A második negyedévben enyhén zsugorodik a német gazdaság, kifutnak azok a hatások, amelyek az első negyedévben figyelemre méltóan hozzájárultak a GDP növekedéséhez - írja havi jelentésében a Bundesbank. A német statisztikai hivatal...

Lassul a német gazdaság növekedése

ProfitLine
-
  19.06.17 17:00 Gazdaság

A második negyedévben enyhén zsugorodik a német gazdaság, kifutnak azok a hatások, amelyek az első negyedévben figyelemre méltóan hozzájárultak a GDP növekedéséhez - írja havi jelentésében a Bundesbank.

Lelassul a német gazdaság növekedése

TőzsdeFórum
-
  19.06.17 17:00 Gazdaság

Enyhén zsugorodik a német gazdaság.

Lassulást vár a Bundesbank

Napi
-
  19.06.17 14:05 Külföld

A második negyedévben enyhén zsugorodik a német gazdaság, kifutnak azok a hatások, amelyek az első negyedévben figyelemre méltóan hozzájárultak a GDP növekedéséhez - írta havi jelentésében a Bundesbank az MTI híre szerint.

Fékeződik a német gazdaság

VG
-
  19.06.17 15:41 Gazdaság

Az okok között az is szerepel, hogy kifutnak azok a hatások, amelyek az első negyedévben figyelemre méltóan hozzájárultak a GDP növekedéséhez