„A kis hétköznapi szemétségek összerakódnak, és lavinaszerűen vezetnek nagyobb bajhoz” - bes…

Szeretlek Magyarország
-
  19.06.10 11:39 Kultúra

A Könyvhétre jelent meg Tóth Krisztina Fehér farkas című novelláskötete, amelyet szerdán, június 12-én mutatnak be a Margó Irodalmi Fesztiválon. Beszélgetésünkben az irodalomtól rövid út vezetett nyomasztó mindennapjainkig.

4 kapcsolódó hír

Szerdán indul a Margó Irodalmi Fesztivál

HírTV
-
  19.06.11 11:17 Kultúra

Idén június 12-16. között rendezik az elsősorban kortárs magyar irodalmat ünneplő Margó Irodalmi Fesztivált a Petőfi Irodalmi Múzeumban.

Indul a Margó Irodalmi Fesztivál

OrientPress
-
  19.06.11 12:30 Zene

Június 12–16. között újra együtt ünneplik írók és olvasók a kortárs magyar irodalmat a Margó Irodalmi Fesztiválon a Petőfi Irodalmi Múzeumban: a Bookline, az Aegon, az Nka és a Pim támogatásának köszönhetően ingyenes fesztivál célja, hogy rendhagyó szerzői estekkel, felolvasásokkal és koncertekkel valódi közösségi élménnyé tegye az…

Gyerekprogramok a Margón

Port
-
  19.06.11 00:00 Kultúra

A gyerekeket is izgalmas programokkal várja a Margó Irodalmi Fesztivál. Varró Dániel diafilmeket vetít, Kardos-Horváth János gyerekzenekara, a Hahó együttes koncertet ad, a múzeum rendhagyó foglalkozásokkal mutatja meg Petőfi Sándor életét és műveit, hogy az olvasás és az irodalom élményét mindenki átélhesse.

Ezeket a programokat ne hagyjátok ki az idei Margón!

KönyvesBlog
-
  19.06.11 18:21 Könyv

Holnap kezdődik a Margó Irodalmi Fesztivál, így jön a már hagyományosnak számító programajánlónk is! A múlt héten már megmutattuk, hogy milyen friss magyar megjelenésekre érdemes odafigyelni és milyen beszélgetések kapcsolódnak majd hozzájuk. Most további kihagyhatatlan programokat ajánlunk (a teljes kínálatot Itt…