Nb Iii: a négy osztályozó közül három döntetlennel indult

NSO
-
  19.06.09 19:39 Foci

A DVSC II kétgólos előnyt szerzett a Tiszafüred elleni párharc idegenbeli felvonásán, így jó eséllyel várja a megyei labdarúgó-bajnokcsapatok osztályozójának jövő heti visszavágóját. Az NB III-ba jutásért zajló többi csatában a Bicske a Tatabányával, a Békéscsaba II a Kelen SC-vel, a Hévíz a Balatonlellével játszott döntetlent vasárnap…

5 kapcsolódó hír

Hátrányban a füredi focicsapat

Szoljon
-
  19.06.09 21:57 Sport

Az NB III-as feljutásért folytatott osztályozó párharc első meccsén a hazai pályán játszó Tiszafüredi VSE 2-0-ra kikapott ellen a DVSC második csapatától.

Döntetlen az osztályozó első mérkőzésén

Beol
-
  19.06.10 07:33 Sport

Döntetlennel zárult az NB III.-as osztályozó első labdarúgó mérkőzése.

A Hévíznek nem sikerült előnyt kiharcolnia az osztályozón

Zaol
-
  19.06.09 19:39 Sport

Szombaton este telt ház előtt rendezték meg a fürdővárosban a labdarúgó NB III-ba kerülésért rendezett Hévíz SK – Balatonlelle találkozót. A mérkőzésen két kiállítás is történt, a mérkőzésen 1-1-es döntetlennel zárult. A visszavágót szombaton rendezik Balatonlellén.

NB III-as osztályozó: idegenben szerzett előnyt a kis Loki

Dehir
-
  19.06.09 21:30 Megyei

Tiszafüred - Győzött az NB III-as feljutásért folytatott osztályozó párharc első meccsén a Tiszafüredi VSE ellen a DVSC második csapata.

Döntetlent játszott az NB III-as osztályozón a Lelle

Sonline
-
  19.06.09 20:23 Sport

Döntetlent játszott az NB III.-as osztályozó első mérkőzésén a Balatonlelle SE a Hévíz otthonában. A somogyi első osztály bajnokcsapata több mint húsz percet emberhátrányban futballozott, így a visszavágó szempontjából remek eredményt ért el.