Bezárhatja az ország egyik leggazdagabb embere a gyárát, amely már egy hete nem működhet

Bige László szolnoki gyára 250 család megélhetését biztosítja. A Katasztrófavédelem tiltása miatt viszont lehet, hogy már soha többé nem fog újra megnyitni.

10 kapcsolódó hír

Leállíttatta a katasztrófavédelem Bige László szolnoki üzemét

168 Óra Online
-
  19.06.07 15:58 Belföld

A katasztrófavédelmi hatóság felfüggesztette a Bige Holding szolnoki kénsavgyárának működési engedélyét, és még az úton lévő kamionos szállítmányoknak is vissza kellett fordulniuk – tudta meg a 24.hu.

A műtrágyakirály szerint ha a helyzet nem változik, a jövő héten lakatot tesznek a gyárra

HVG
-
  19.06.07 17:53 Gazdaság

Bige László szerint a hatóságok bagatell, minimális problémákra hivatkoznak, amiket korábban is felhoztak, akkor viszont nem szóltak értük. Az egyik leggazdagabb magyar az RTL-nek nyilatkozott.

Leállíttatták az 5. leggazdagabb magyar gyárát

Propeller
-
  19.06.07 16:53 Belföld

Felfüggesztették Bige László szolnoki kénsavgyár működési engedélyét a hét elején – tudta meg a 24.hu. Fotó: Balázs Attila/MTI A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a 444.hu-nak megerősítette az értesülést, mint írják "a hatósági szakemberek ismételten hiányosságokat tártak fel az említett üzemben,…

A katasztrófavédelem leállíttatta Bige László szolnoki kénsavgyárát

444
-
  19.06.07 15:25 Baleset-bűnügy

Az ötödik leggazdagabb magyart május végén két napig tartotta bent a rendőrség.

Bezárhatja gyárát a magyar milliárdos - mi lehet a háttérben?

Napi
-
  19.06.07 19:53 Cégvilág

Marad-e Bige László kezében a műtrágyaüzlet vagy nem? – teszik fel sokan a kérdést, miután a rendőrség a közelmúltban megszállta a milliárdos vállalkozó szolnoki vegyi üzemét, a legutóbbi hírek szerint pedig – miután a milliárdos vállalkozót a rendőrségen is kihallgatták más okból kifolyólag – le is állították azt.

Leállíttatta a hatóság Bige László üzemét

24
-
  19.06.07 14:36 Gazdaság

Újabb látványos hatósági intézkedés Magyarország ötödik leggazdagabb vállalkozójánál.

Vége a dalnak? - Leállította a hatóság Bige László üzemét

Agrárszektor
-
  19.06.07 17:20 Mezőgazdaság

A 24.hu úgy értesült, hogy a hét elején a megyei katasztrófavédelmi hatóság felfüggesztette a Bige Holding szolnoki kénsavgyárának működési engedélyét. Még az úton lévő kamionos szállítmányoknak is vissza kellett fordulniuk. A agrárszketor.hu folyamatosan követi a Nitrogénművek tulajdonosa körül zajló eseményeket.

A katasztrófavédelem leállíttatta az 5. leggazdagabb magyar kénsavgyárát

Debreceni Nap
-
  19.06.07 14:03 Belföld

Felfüggesztették Bige László szolnoki kénsavgyár működési engedélyét a hét elején – tudta meg a 24.hu.A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a 444.hu-nak megerősítette az értesülést, mint írják “a hatósági szakemberek ismételten hiányosságokat tártak fel az említett üzemben, emiatt ott a biztonságos működés…

Bige: Ha jövő hétig nem rendeződik a helyzet, ezt a gyárat bezárjuk

Index
-
  19.06.07 17:41 Gazdaság

Interjút adott az RTL Klubnak az össztűz alá vett milliárdos műtrágyakirály.

Exkluzív: Interjút adott a milliárdos vállalkozó, Bige László

RTL Klub
-
  19.06.07 17:14 [N/A]

Exkluzív interjút adott Híradónknak Bige László, a leggazdagabb magyarok egyike. A milliárdos vállalkozó szolnoki gyárát egy hete leállíttatta a Katasztrófavédelem. 250 ember megélhetése forog veszélyben. A gyárban november óta rengetegszer tartott ellenőrzést a katasztrófavédelem és a rendőrség. Bige Lászlót gyanúsítottként is kihallgatták.…