Most a gyümölcsárusok kerültek a NAV fókuszába

Magyar Nemzet
-
  19.06.04 05:45 Gazdaság

Az ország több megyéjében is úgy döntöttek az adóhivatalnál, hogy ezen a héten alaposan körülnéznek a helyi gyümölcsárusoknál. S nem csak azt figyelik, hogy a vállalkozó átadta-e a nyugtát.

4 kapcsolódó hír

Zöldségeseket ellenőriz a NAV

Propeller
-
  19.06.04 07:19 Belföld

A revizorok elsősorban azt ellenőrzik, hogy a kereskedők, az árusok átadják-e a nyugtát. Az ország több megyéjében is vizsgálatsorozatot rendelt el erre a hétre a helyi zöldség- és gyümölcskereskedőknél a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) – értesült keddi száma szerint a Magyar Nemzet. A zöldség- és gyümölcs-nagykereskedelmet a NAV már év…

Most a gyümölcsárusok kerültek a NAV fókuszába

HírTV
-
  19.06.04 07:57 Gazdaság

Nem csak azt figyelik, hogy a vállalkozó átadta-e a nyugtát.

Zöldség- és gyümölcsárusokat ellenőriz a NAV – megyei lista

Az Üzlet
-
  19.06.04 12:35 Gazdaság

Az ország több megyéjében vizsgálódik a héten a helyi zöldség- és gyümölcskereskedőknél a NAV.  A célkeresztben a számlaadás és az áruk eredete van ezúttal.

Razziázik a NAV a magyar zöldség-és gyümölcskereskedőknél

Agrárszektor
-
  19.06.04 11:30 Mezőgazdaság

Az ország több megyéjében is vizsgálatsorozatot rendelt el a Nemzeti Adó-és Vámhivatal (NAV) a helyi zöldség-és gyümölcskereskedőknél. Az adóhivatal ellenőrei elsősorban azt nézik, hogy a vállalkozók, illetve kereskedők adnak-e nyugtát, vagy számlát a vevőknek, de azt is ellenőrzik, hogy az alkalmazottak be vannak-e jelentve.