Súlyosan fertőzött szektort rohan le a NAV

Portfolio
-
  19.06.04 06:54 Gazdaság

Az ország több megyéjében is vizsgálatsorozatot rendelt el erre a hétre a helyi zöldség- és gyümölcskereskedőknél a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) - értesült keddi száma szerint a Magyar Nemzet. Békés megyében például felkeresik...

9 kapcsolódó hír

Figyelem! Zöldség- és gyümölcskereskedőknél razziázik a NAV

ATV
-
  19.06.04 06:46 Belföld

Az ország több megyéjében is vizsgálatsorozatot rendelt el erre a hétre a helyi zöldség- és gyümölcskereskedőknél a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) - értesült keddi száma szerint a Magyar Nemzet.

NAV razzia indul a héten: csúnyán pórul járhatnak a simlis kofák, kereskedők

Pénzcentrum
-
  19.06.04 10:01 Gazdaság

Az ország több megyéjében is vizsgálatsorozatot rendelt el erre a hétre a helyi zöldség- és gyümölcskereskedőknél a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) - értesült a Magyar Nemzet.  Békés megyében például felkeresik a piacokon...

Több megyében is razziázik a NAV - Kik kerülnek célkeresztbe?

Napi
-
  19.06.04 08:05 Belföld

Az ország több megyéjében is vizsgálatsorozatot rendelt el erre a hétre a helyi zöldség- és gyümölcskereskedőknél a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) - írja a Magyar Nemzet az MTI szerint.

Zöldség- és gyümölcskereskedőknél razziázik a NAV

Magyar Mezőgazdaság
-
  19.06.04 08:45 

Az ország több megyéjében is vizsgálatsorozatot rendelt el erre a hétre a helyi zöldség- és gyümölcskereskedőknél a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)

Zöldség- és gyümölcskereskedőknél rendelt el vizsgálatot a NAV

168 Óra Online
-
  19.06.04 06:49 Belföld

Az ország több megyéjében is vizsgálatsorozatot rendelt el erre a hétre a helyi zöldség- és gyümölcskereskedőknél a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) - értesült keddi száma szerint a Magyar Nemzet.

Zöldség- és gyümölcskereskedőket ellenőriz a NAV

Vásárhely24
-
  19.06.04 10:59 Belföld

Az ország több megyéjében is vizsgálatsorozatot rendelt el erre a hétre a helyi zöldség- és gyümölcskereskedőknél a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) – értesült keddi száma szerint a Magyar Nemzet.

A baranyai gyümölcs- és zöldségárusokat is árgus szemekkel figyeli a NAV a héten

Pécsi Újság
-
  19.06.04 07:39 Megyei

Az ország több megyéjében, köztük Baranyában is vizsgálatsorozatot rendelt el erre a hétre a helyi zöldség- és gyümölcskereskedőknél a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).   Békés megyében például felkeresik a piacokon, a közterületeken és a közutak mellett működő szezonálisgyümölcs-árusítókat, Zalában fokozottan ellenőrzik az…

A zöldség- és gyümölcsárusokat vizsgálja az adóhatóság

VG
-
  19.06.04 07:25 Gazdaság

Az ország több megyéjében is vizsgálatsorozatot rendelt el erre a hétre a helyi zöldség- és gyümölcskereskedőknél a NAV.

Magyar Nemzet – Zöldség- és gyümölcskereskedőknél rendelt el vizsgálatot a NAV

Közszolgálat
-
  19.06.04 03:45 Színes

Az ország több megyéjében is vizsgálatsorozatot rendelt el erre a hétre a helyi zöldség- és gyümölcskereskedőknél a Nemzeti Adó- és ...