Nagyon izgalmasnak tűnik az Apple első saját gyártású sorozata – előzetes

HVG
-
  19.06.03 19:33 Infotech

A most zajló fejlesztői konferenciáján, a WWDC 2019-en jelentette be az Apple, hogy a holdra szállásról szól majd streamszolgáltatásuk első saját gyártású műsora, ami a For All Mankind címet kapta.

4 kapcsolódó hír

Külön iPad OS-t, új Mac-et és sötét módot hozott a WWDC

GSMring
-
  19.06.04 14:44 Mobiltech

Tegnap lezajlott az Apple idei fejlesztői konferenciája, ahol az iOS 13 új funkciói mellett megismerkedhettünk az új méregdrága iMac-el és kiderült az is, hogy az iPad-ek egy különálló rendszert fognak kapni. Az iOS 11 annak idején rengeteg újítást és bugot hozott, amit az iOS 12-ben már befoltoztak, úgy tűnik az iOS 13-ban a teljesítményen lesz

Az Apple saját gyártású sorozatában a szovjetek lépnek elsőként a Holdra

Hetedik sor
-
  19.06.04 04:56 Film

A For All Mankind című sorozata nagyon ígéretesnek tűnik, ebben a történetben egy alternatív történelem íródik, hol a szovjetek szállnak le először a Holdon, persze az amerikaiak nem hagyják magukat, és megakarják mutatni ki is az úr az űrben.

For All Mankind előzetes: Az Apple+ sorozata bemutatja, mi lett volna, ha az űrverseny soha nem ért volna véget

IGN
-
  19.06.04 17:06 Film

Szovjetek a Holdon! A For All Mankind című sorozat egy alternatív történelmet mutat be, amelyben az oroszok és amerikaiak közötti űrverseny nem úgy alakult, ahogyan a valóságban.

Az Apple sorozatában a szovjetek szállnak először a Holdra, ezért az amcsik felszívják magukat

Player
-
  19.06.03 20:57 Film

Az Apple streamszolgáltatásának húzócíme lesz a For All Mankind, aminek most befutott az első trailere. A Battlestar Galactica showrunnerének új sorozatának sztorija egy olyan alternatív valóságban játszódik, melyben először a szovjetek szállnak le a Holdon, az amerikaiak viszont nem hagyják magukat, és elhatározzák, hogy még nagyobbat fognak…