Nba: a Gsw-nek ezúttal nincs „Zazája” Leonard ellen

NSO
-
  19.05.30 15:58 Sport

Magyar idő szerint péntek hajnali három órakor érdemes lesz mindenkinek a Sport Tv képernyőjére tapadni, azoknak is, akik egyébként csak elvétve nézik az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) küzdelmeit. Hiszen kezdődik a Toronto Raptors–Golden State Warriors finálé, a nagydöntő, amely mindig érdekes. A Warriors két évvel ezelőtt már…

8 kapcsolódó hír

NBA: győzelemmel kezdte első nagydöntőjét a Toronto Raptors

Maszol
-
  19.05.31 12:19 Határtalan

A párharc második felvonására romániai idő szerint hétfőn hajnalban kerül sor ugyancsak Torontóban.

A Raptors kosarasa úgy dobott a döntőben, mint Michael Jordan

Origo
-
  19.05.31 08:43 Sport

A Toronto győzelemmel kezdte a Golden State elleni NBA-döntőt.

Győzelemmel kezdte a döntőt a Toronto

Beol
-
  19.05.31 07:27 Sport

A Toronto Raptors csütörtökön hazai pályán nyert a címvédő Golden State Warriors ellen az észak-amerikai kosárlabda-liga nagydöntőjének első mérkőzésén.

Győzelemmel kezdte a döntőt a Toronto

Bama
-
  19.05.31 07:27 Sport

A Toronto Raptors csütörtökön hazai pályán nyert a címvédő Golden State Warriors ellen az észak-amerikai kosárlabda-liga nagydöntőjének első mérkőzésén.

Nba: a Raptorsnak szurkol a híres rapper – újra lecsap a „Drake-átok”?

NSO
-
  19.05.30 18:32 Sport

Magyar idő szerint péntek hajnali három órakor érdemes lesz mindenkinek a Sport Tv képernyőjére tapadni, azoknak is, akik egyébként csak elvétve nézik az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) küzdelmeit, hiszen kezdődik a Toronto Raptors–Golden State Warriors finálé, a nagydöntő, amely mindig érdekes. A párharc a „nézőtéren” is…

Döntőújoncon múlik a fél évszázados csúcsbeállítás

Népszava
-
  19.05.30 14:50 Sport

Öt éven belül negyedszer lehet a Golden State Warriors az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság legjobbja, ha a fináléban legyőzi az oda először eljutó Toronto Raptorst. Utoljára a Boston Celtics nyert öt fináléból négyszer 1965-69 között. (Sport)

Nba: Raptors vagy Warriors? – hajnalban kezdődik a döntő!

NSO
-
  19.05.30 13:34 Sport

Magyar idő szerint péntek hajnali három órakor érdemes lesz mindenkinek a Sport Tv képernyőjére tapadni, azoknak is, akik egyébként csak elvétve nézik az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) küzdelmeit, hiszen kezdődik a Toronto Raptors–Golden State Warriors finálé, a nagydöntő, amely mindig érdekes.

Az Nba idei rájátszásának legjobb pillanatai

Sport365
-
  19.05.30 10:57 Kosárlabda

A profi kosárlabda liga egy 15 perces videóba válogatta össze az idei playoff legnagyszerűbb mozdulatait. Hangolódás a péntek hajnalban kezdődő döntőre!