Megszavazták: bevezetik a dugódíjat

ATV
-
  19.05.29 21:33 Belföld

Megszavazta a Fővárosi Közgyűlés a dugódíj bevezetését, amit még a Demszky Gábor féle városvezetés vállalt fel 4-es metró megépítésére kapott uniós támogatás fejében. A tervek szerint legkésőbb 2025-ig életbe lép a rendszer, és fizetni kell majd annak, aki behajt Budapestre. A kormány azonnal bejelentette, hogy ellenezi a dugódíj bevezetését.…

6 kapcsolódó hír

Eldőlt: megszavazta a dugódíj bevezetését a Fővárosi Közgyűlés, a jövőben fizethetnek az autósok a behajtásért

168 Óra Online
-
  19.05.29 15:16 Belföld

Villámgyorsan lezajlott a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülése, az MSZP és a DK képviselői ugyanis az ülés elején elhagyták a termet, tiltakozásul, hogy a fideszes többség nem vette napirendre a patkányhelyzetet kivizsgáló bizottság felállítására vonatkozó javaslatukat - írta az Index. Ezután szinte ellenvetés és hozzászólás nélkül elfogadták a…

Lánchíd, Blaha, Margitsziget, dugódíj - súlyos döntéseket hozott a főváros

Infostart
-
  19.05.29 14:12 Belföld

Az 1-es villamost meghosszabbítják, a Lánchíd és a Blaha Lujza tér mellett megújul az Orczy tér és a Széna tér is. Minderről gyakorlatilag az ellenzék nélkül döntöttek, az MSZP és a DK képviselői kivonultak a teremből, mert nem vették napirendre a patkányhelyzetet kivizsgáló bizottság felállításáról szóló javaslatukat.

Döntöttek: bevezetik a dugódíjat

Hírklikk
-
  19.05.30 06:00 Belföld

Megszavazta a Fővárosi Közgyűlés a dugódíj bevezetését, amit még a Demszky Gábor féle városvezetés vállalt fel 4-es metró megépítésére kapott uniós támogatás fejében. A tervek szerint legkésőbb 2025-ig életbe lép a rendszer, és fizetni kell majd annak, aki behajt Budapestre.

Minden autósnak fizetnie kell majd, ha a városban autózik

ma.hu
-
  19.05.29 19:46 Belföld

Dugódíj bevezetéséről döntött a fővárosi közgyűlés.

Dugódíj bevezetéséről döntött a fővárosi közgyűlés

RTL Klub
-
  19.05.29 18:33 [N/A]

Bevezetné a dugódíjat a fővárosi közgyűlés, erről is döntöttek a mai ülésen. A javaslat szerint 2021 és 2025 között élesítik a rendszert, amely alapján minden autósnak fizetnie kell majd, ha a városban autózik.