MSZP: Európa maradjon a béke kontinense

Propeller
-
  19.05.26 11:30 Belföld

Európa maradjon a béke kontinense, ezért támogatjuk a szociális és környezetbarát Európát, amelyet az MSZP-Párbeszéd közös programjában megfogalmaztunk – mondta Tóth Bertalan, a pártszövetség Európa Parlamenti (EP) listavezetője, miután vasárnap délelőtt leadta szavazatát az EP-választáson, a pécsi 032. szavazókörben. Az MSZP…

9 kapcsolódó hír

Tóth Bertalan: úgy döntött az MSZP elnöksége, hogy nem mond le

ATV
-
  19.05.26 23:24 Belföld

Az egy mandátumuk sorsáról a szombati választmányi ülésen döntenek majd.

Az MSZP elnöksége egyhangúlag úgy döntött, nem mond le

24
-
  19.05.26 23:35 Választás

Tóth Bertalan, az MSZP elnöke tartott sajtótájékoztatót az EP-választás eredményének kihirdetése után. Az MSZP és a Párbeszéd közös listája nagyon

MSZP-elnök: Ez kudarc

Mandiner
-
  19.05.27 07:36 Belföld

Kudarcnak tartja Tóth Bertalan, hogy az MSZP-Párbeszéd közös listája egy mandátumot szerzett az EP-választáson, de a párt elnöksége egyhangúlag úgy döntött, hogy nem mond le.

Tóth Bertalan: Európa maradjon a béke kontinense

hirado.hu
-
  19.05.26 11:24 Belföld

Új baloldali politikát képvisel az MSZP-Párbeszéd Tóth Bertalan szerint.

Aki az MSZP-re szavaz, az az európai minimálbérre, nyugdíjra, családi pótlékra szavaz

Hírklikk
-
  19.05.26 11:28 Belföld

Európa maradjon a béke kontinense, ezért támogatjuk a szociális és környezetbarát Európát, amelyet az MSZP-Párbeszéd közös programjában megfogalmaztunk - mondta újságíróknak Tóth Bertalan, a pártszövetség Európa Parlamenti (EP) listavezetője, miután vasárnap délelőtt leadta szavazatát az EP-választáson, a pécsi 032. szavazókörben.

MSZP: kudarc, de nem mond le az elnökség

Klubrádió
-
  19.05.26 23:31 Vélemény

Kudarcként értékelte Tóth Bertalan, az MSZP elnöke az európai parlamenti választási eredményt, de vasárnap esti sajtótájékoztatóján azt is elmondta: legalább az önkormányzati választásig marad az elnökség.

MSZP-Párbeszéd: kudarc az eredmény

Debreceni Nap
-
  19.05.27 01:35 Belföld

Kudarcnak tartja az MSZP elnöke, európai parlamenti (EP-) listavezetője, hogy az MSZP-Párbeszéd közös listája egy mandátumot szerzett az EP-választáson, de a párt elnöksége az önkormányzati választásokra tekintettel egyhangúlag úgy döntött, hogy nem mond le. Tóth Bertalan vasárnap késő este, Budapesten sajtótájékoztatón azt…

A szocik megőriznék a „béke kontinensét”

Demokrata
-
  19.05.26 12:09 Belföld

Európa maradjon a béke kontinense, ezért támogatjuk a szociális és környezetbarát Európát, amelyet az MSZP-Párbeszéd közös programjában megfogalmaztunk.

Tóth Bertalan: Európa maradjon a béke kontinense

Dehir
-
  19.05.26 11:18 Megyei

Budapest - A közös lista azt az új baloldali politikát képviseli - mondta Tóth Bertalan, az MSZP-Párbeszéd listavezetője.