Gyereknapi jó cselekedet: Süttőn a nevelt gyerekeknek okoztak örömöt a támogatók

Kemma
-
  19.05.27 17:30 Belföld

Változatos programokkal várták megyeszerte a kicsiket és szüleiket gyereknap alkalmából a hétvégén. Süttőn a nevelt gyermekeké volt a főszerep.

4 kapcsolódó hír

Bakonytamásiban ingyenesen szórakozhattak a falu fiataljai

Veol
-
  19.05.27 15:53 Megyei

Bakonytamási önkormányzata a gyermeknap alkalmából kicsik és nagyobbak számára egész napos változatos programokat biztosított a hétvégén a község Turista Házának udvarán.

Így élvezték a gyerekek a székesfehérvári gyereknapot - videó!

fmc
-
  19.05.27 10:59 Színes

Kevés szívet melengetőbb látvány van, mint a felhőtlenül boldog gyermekek arca, csillogó szeme. A Hetedhét Játékfesztivál alkalmából pedig sok száz, örömtől kipirult arcú kisgyermek élvezte a programokat Székesfehérvár belvárosában.

Programokban gazdag volt az idei gyermeknap

Körös Hírcentrum
-
  19.05.26 18:56 Megyei

A gyermeknap évtizedek óta május utolsó vasárnapja országszerte. Békéscsabán is számos helyszínen várták a kicsiket-nagyokat. A gyerekek számára szervezett szórakoztató programokat a Városi Gyermeknap keretében többek között a Békés Megyei Könyvtár, a Munkácsy Mihály Múzeum és a Csabagyöngye Kulturális Központ. A jó időnek is…

400 ezer gyereket szórakoztatott a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat gyermeknapon

Blikk
-
  19.05.26 16:32 Belföld

Zenés torna, táncbemutató, gyermekműsorok, izgalmas versenyek – többek között ezek a programok várták kicsiket és nagyokat a 29. Városligeti Gyermeknapra. A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) és a Budapest Főváros Önkormányzata közös, kétnapos, ingyenes gyermeknapi rendezvényére több mint 400 000 gyermek érkezett, sőt a…